Chelčice doma přetlačily Hoštice


Branky


28. M. Šácha , 61. M. Machnyk (p.) , 77. V. Tesař - 7. V. Dohonyi (p.) , 56. P. Hlava
28

V neděli vyzvaly Chelčice na svém domácím hřišti Střelské Hoštice. Fanoušky tedy čekal atraktivní duel dvou týmů, které mají dobrý start do letošního ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A fanoušci opravdu nemuseli na první branku čekat dlouho. V 7. minutě se po zákroku brankáře Turka, který dostal žlutou kartu, prosadil z penaltového puntíku Václav Dohonyi a hosté se dostali do vedení.  Domácí Chelčice ale dokázaly do poločasu vyrovnat zásluhou útočníka Šáchy, který se prosadil ve 28. minutě. Hráči šli tak do kabin za nerozhodnutého stavu 1-1. 

Ve druhém poločase se znovu jako první prosadili hosté. V 56. minutě se trefil Pavel Hlava. Od té chvíle měli ale slovo pouze domácí. Nejprve za tři minuty, v 61. minutě, dostali domácí šanci vyrovnat z penalty. K té se postavil Machnyk, který jí s chladnou hlavou proměnil.  V 77. minutě dokázali domácí dokonat obrat, když se prosadil člen záložní řady Tesař. Hosté už na branku Tesaře odpovědět nedokázali a domácí se tak po prohře v Sousedovicích vrátili na vítěznou vlnu za výhru 3-2. Hosté budou chtít napravit zaváhání hned příští kolo, kdy je doma čekají Sedlice.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: Do Chelčic jsme odjížděli v oslabené sestavě. V úvodu jsme byli odměněni za dobré napadání, když balón vybojoval Křivanec a domácí brankář ho fauloval v pokutovém území. Penaltu proměnil Dohonyi. Chelčice do půle vyrovnali Šáchou. I Vstup do druhého dějství vyšel lépe nám a po pěkné akci Hlavy jsme vedli 2:1. Poté dostali výhodu pokutového kopu také domácí a ikdyž si Petržílka na míč sáhl, tak bylo vyrovnáno. Rozuzlení zápas přinesla standardní situace domácích, kdy se odražený balón dostal za vápno a následná tečovaná střela skončila v naší síti. Pohlednému utkání by spíše slušela remíza, ale soupeři blahopřejeme ke třem bodům.



Sestavy


FK Chelčice
L. Turek [-] - M. Lang [-] , M. Machnyk [-] , J. Skála [-] (89. P. Pícha [-] ) , M. Švec [-] , J. Turek [-] , H. Buzhdyhan [-] , J. Křenek [-] , M. Šácha [-] (81. J. Koloušek [-] ) , J. Hajný [-] , V. Tesař [-] (85. P. Valenta [-] )

TJ Sokol Střelské Hoštice
D. Petržilka [-] - M. Kokrda [-] , J. Šíp [-] (81. K. Kohout [-] ) , M. Virostek [-] , I. Gatcan [-] , J. Strnad [-] - K. Heřman [-] , P. Hlava [-] , V. Dohonyi [-] - P. Mašík [-] (73. V. Havelec [-] ) , V. Křivanec [-] (58. M. Červený [-] )

ŽK: 7. L. Turek - 63. K. Heřman , 75. V. Havelec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mráz Marek - CIMRHANZLOVÁ Edita, VOKÁČ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 9. 2022 13:01
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Jan Hrach
Tip experta: výhra domácích

Chelčice hrají pěkný fotbal, doma budou naplno bodovat. 3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích