3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna opět zvítězila


Branky


27

V minulém kole kaplická rezerva doma podlehla vysoko Ledenicím. V dalším kole zavítala na půdu na postup myslící Zlaté Koruny. Jednoznačnými favority byli tedy domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapličtí od úvodu plnili pokyny trenéra Kučery a Zlatokorunští se do šancí prakticky nedostávali. Měli míč sice častěji na svých kopačkách, ale jejich převaha byla platonická. Dlouhé minuty se čekalo na první vážnější příležitost. Bohužel pro hosty, domácí svou úvodní gólovku přetavili ve vedoucí gól. Ve 21 minutě po křížném pasu Zajíc prodloužil balón na Dominika Fucimana, který se zleva dostal do vápna a střelou po zemi na vzdálenější tyč překonal brankáře Schneidera – 1:0. Tak jak z čista jasna šli domácí do vedení, tak z čista jasna o něj přišli. Ve 31 minutě Filip Bárta vybojoval na stoperech balón, ocitl se sám před Trnkou a svým pátým gólem v sezóně vyrovnal na 1:1. Vzápětí se mohli domácí vrátit do vedení. Po trestném kopu se ve vápně dostal k odraženému míči Persán, pálil však jen do břevna, akce pokračovala, následoval centr z pravé strany, hlavičkující Wagner branku Spartaku minul. Krátce na to si hostující gólman pohlídal střelu Šebelky. V závěru poločasu zahrozili i hosté. Mokoš uvolnil do vápna Bártu, křížný pokus se do branky nevešel a neuspěl ani na zadní tyč dobíhající Szojka. Do šaten se tedy odcházelo za nerozhodného stavu. Po změně stran jako první zahrozili domácí. Po rohovém kopu Šebelky zakončoval na přední tyči mimo Kroupa. Vedoucí gól mohli vstřelit i Spartakovci. Krátce na to totiž malou domů vystihl Presniakov, ale blízka vyběhnutého Trnku překonat nedokázal. Důležitým momentem pro konečný výsledek bylo vynucené střídání hostující obránce Kebla. Od tohoto momentu se Zlatokorunští dostávali častěji do koncovky. V 65 minutě táhl brejkovou situaci Šebelka, v gólové pozici se ocitl Persán křížný pokus se od břevna odrazil do tyče a dorážející Beránek poslal balón nad bránu. Další útok už gólem skončil. Na vápně dostal dostatek prostoru ke střele Beránek, přízemní ránu k pravé tyči stačil Schneider vyrazit, ale střídající Lhotský neuhlídal dorážejícího Jana Slámu, který z úhlu poslal favority do vedení – 2:1. Gólovou pojistku mohl nedlouho poté přidat Miletić, Schneidera překonat nedokázal. Čtvrthodinu před koncem se ve vápně dostal po standardní situaci k odraženému míči Wagner, ale branka Spartaku mu byla malá. Definitivní pojistku přidali Zlatokorunští devět minut před koncem, když bránící hosté dvakrát zablokovali střelecké pokusy Šebelky, ale Václav Beránek propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:1. V samotném závěru ještě na rohový kop vyrazil Schneider střelecký pokus střídajícího Matěje Krále. Favorit tedy nakonec potvrdil papírové předpoklady a zvítězil zaslouženě. Škoda nuceného střídání hostů, asi by domácím odolávali déle. Rozhodně neprodali svou kůži lacino, a domácí se na tříbodový zisk poměrně dost nadřeli.


Zaslal Libor Granec



Sestavy


SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - J. Wagner [-] , M. Kroupa [-] , B. Miletić [-] , J. Zajíc [-] - M. Rytíř [-] , F. Persán [-] - D. Fuciman [-] (79. M. Král [-] ) , J. Šebelka [-] , V. Beránek [-] , J. Sláma [-] (86. M. Štěpánek [-] )

TJ Spartak Kaplice B
F. Schneider [-] - F. Bárta [-] , D. Pál [-] , D. Svoboda [-] , T. Szojka [-] (46. T. Nowak [-] ) , I. Presniakov [-] , T. Vávra [-] , T. Kebl [-] (59. M. Lhotský [-] ) , J. Fejtek [-] , D. Mokoš [-] , J. Doubrava [-]

ŽK: 84. V. Beránek - 52. F. Bárta , 54. T. Vávra , 55. J. Doubrava , 88. T. Nowak .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, LACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Radek Hudec
Tip experta: výhra domácích

Zlatá Koruna je jasným favoritem.

Tip: výhra domácích

Tady je to jasné, Zlatka si hraje svojí soutěž.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích