2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milan Pešek vystřelil první body pro Sedlec


Branky


27

V 6. kole 1.B třídy skupiny A byl na programu zápas dvou posledních celků tabulky. Ti navíc v dosavadním průběhu soutěže nezískali ani bod. Konkrétně Sedlec zajížděl na hřiště Velešína. Pro oba týmy se jednalo o důležité utkání, od kterého se můžou odrazit a začít sbírat body pravidelněji.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo velmi rychlou brankou, hned v 1. minutě utkání. Sedlecký Milan Pešek dotíral na brankáře Smolíka, kterému navíc skočil míč před nohou, k tomu se dostal hostující útočník a pohodlně skóroval do prázdné branky - 0:1. O chvilku později mohl navýšit vedení opět Milan Pešek, ale střelou z vápna trefil tyč. V minutě 18. se to již sedleckému útočníkovi podařilo, stoper Rybáček odkopem poslal Milana Peška do samostatného úniku od poloviny hřiště, ten poté střelou okolo brankáře navýšil sedlecké vedení – 0:2. Domácím se nedařilo, jejich jedinou šanci, kterou byla střela z vápna, chytil brankář Kabelka. Ve 40. minutě přišel přímý kop od levé čáry hraničící pokutové území Velešína, k rozehrání se postavil hostující Milan Pešek, trefil balon krásně na zadní tyč, dokončil tak hattrick a poslal svůj tým do tříbrankového vedení - 0:3. V závěru měl ještě velkou šanci hostující Kozák, ale z malého vápna trefil pouze brankáře. Poté se šlo do kabin.

Do druhého poločasu nastoupily úplně jiné celky. V 53. minutě Sedlec nezachytil domácího, dobře hrajícího kapitána Stanislava Šálka a ten z brejku snížil na - 1:3. Hosté přestali hrát, běhat a držet míč. To domácí vycítili a začali diktovat tempo hry. V minutě 72. se, po faulu na domácího hráče před pokutovým územím, trefil krásně z přímého kopu Stanislav Šálek. Jeho rána od tyče zapadla do branky – 2:3. O dramatický závěr tak bylo postaráno. Velešín se hnal za vyrovnáním, ale kromě dvou střel mířící mimo tyče a dvou standardních situací, které brankou neskončily, toho víc nestihl. Sedlec měl před koncem možnost zápas definitivně rozhodnout, ale ani hlavička Kocha po rohu, tak šance Koňaríka brankou neskončily. Sedlec tak nakonec bere 3 body i přes totální výpadek ve druhém poločase utkání.

Zdroj: sksedlec.klubweb.cz



Ohlasy k zápasu



SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Zápas týmů ze dna o první body. Brzy jsme šli šťastnou brankou do vedení, což v našem případě bývá spíše opačně. Celý první poločas jsme hráli dobře, šli do vedení o tři branky. V poločase jsme si řekli, co ještě udělat lépe abychom zápas v klidu dohráli, ale co se pak dělo na hřišti, to byla z naší strany opravdu hrůza. Spoléháme jeden na druhého, nepomůžeme si, nedodržujme rozestavení, ve kterém chceme hrát. Místo abychom hráli my a ještě přidali nějaké branky, bylo to naopak, hrál Velešín. Nakonec můžeme být rádi za 3 body, ale po průběhu druhé půle to bylo spíš na remízu. Snad nám i takováto výhra pomůže, ale musíme hrát celých 90 minut.



Sestavy


FC Velešín
J. Smolík [-] - V. Biňovský [-] (14. P. Zeman [-] ) , D. Biňovský [-] , J. Mráček [-] , D. Mendel [-] - M. Kučera [-] , F. Zimek [-] , P. Škorvánek [-] (46. A. Řebík [-] ) , M. Blumtritt [-] , P. Krnínský [-] - S. Šálek [-] -

SK Sedlec
T. Kabelka [-] - R. Hudec [-] , M. Rybáček [-] , M. Pešek [-] (81. L. Koňarík [-] ) , J. Koch [-] , J. Zíka [-] , M. Peterka [-] , M. Pešek [-] , K. Kozák [-] (62. I. Cibuzar [-] ) , V. Kozel [-] , V. Reitinger [-]

ŽK: 50. J. Mráček , 64. P. Krnínský - 76. M. Pešek , 79. R. Hudec , 84. I. Cibuzar .
Hráči zápasu: S. Šálek - M. Pešek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ovčáček Josef - HNILIČKA Jaroslav, VEČERNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Šlágr kola :-D Tohle utkání může ledacos rozseknout. Velešín a Sedlec jsou jedinými týmy, které letos nezískaly ani bod. Tentokrát už se od nulové hranice minimálně jeden tým odrazí, možná oba. Ale dělbu bodů zde nevidím. Sedlečtí mají v týmu zkušené matadory, jak jsou na tom domácí, nevím. Hádám první výhru Sedlece.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Petr Cába
Tip experta: výhra domácích

Teď s prominutím všech kluků, tohle je zapas ,,blbej s pitomým,,.. Ja ani nevím co k tomu říct. Mě je to trochu líto, že se ani jednomu nedaří. Ale Velešín hraje doma a když si představím jejich ,,ultras,, v čele s Honzou Dvořákem, tak bych si spíše tipl na výhru Velešína. Dávám 1

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Domácí se již musí chytit

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích