Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Zlatou Korunu


Branky


27

Zlatá Koruna mířila do Ledenic, kde ji nečekal vůbec lehký soupeř. K vidění bylo devět branek a nestranný divák si musel přijít na své.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal pořádně divoce a Lukáš Winkler rozjásal po pěti minutách domácí příznivce. Radost domácíh netrvala dlouho a Jakub Wágner vyrovnal stav utkání. Ani tento stav netrval dlouho a za pět minut opět Lukáš Winkler zajistil pro Ledenice vedení. Jenže za pár minut bylo vše jinak a Zlatá Koruna otočila utkání ve svůj prospěch. Nejdříve srovnal Jan Šebelka a vedení zajistil František Persán. Pak se utkání brankově uklidnilo a do konce poločasu změna výsledku nenastala. 

VC druhém poločase získala Zlatá Koruna náskok dvou branek, když se trefil Lukáš Matúš. Brzo, ale snížil zkušený Tomáš Maxa. Definitvní rozhodnutí přišlo do Matěje Krále, který získal znovu vedení o dvě branky pro Zlatou Korunu. To ještě zvýraznil Dominik Fuciman

 

Zlatá Koruna tak bere důležité body. Zápas se musel líbit. Za týden přivítá doma Zlatá Koruna Chvalšiny. Ledenice jedou do Kaplice. 



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
O. Žurovec [-] - F. Havrda [-] (67. V. Svoboda [-] ) , L. Winkler [-] , T. Maxa [-] , T. Čouza [-] , V. Babka [-] , J. Fencl [-] , M. Cempírek [-] , J. Čermák [-] , M. Pytlík [-] , M. Dudáček [-]

SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - J. Wagner [-] , M. Kroupa [-] , B. Miletić [-] , J. Zajíc [-] - M. Rytíř [-] (53. D. Fuciman [-] ) , F. Persán [-] , L. Matúš [-] - J. Šebelka [-] , V. Beránek [-] , J. Sláma [-] (53. M. Král [-] )

ŽK: 38. L. Winkler , 47. M. Dudáček , 90. J. Fencl - 67. L. Matúš , 71. F. Persán , 75. V. Beránek .
Hráči zápasu: L. Winkler - J. Wagner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - TALÍŘ Milan, GRANEC Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Ledenice jsou dalším účastníkem, který se dobře uvedl, ale Zlatá Koruna je letos hlavním aspirantem na postup do A třídy. Hrát se bude v Třeboni a ani jeden tým nebude moci užít domácí prostředí. Koruna asi nezaváhá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Petr Cába
Tip experta: remíza

Tady bych přál klukům z Ledenic, aby Zlatku trochu potrapili! Zlatka hraje nejlíp doma, kde je hřiště 15m / 10m, takže v Ledenicich, by je to mohlo zaskočit. Stačí si pohlídat Šebelku s Persánem a mohli by to zvládnou! Navíc pokud bude Maxa s Kadlecem hrát tak, jak je znám, mohlo by to být překvapení kola! Ale vůbec nevím. Dávám 0

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Kvalita Zlatky bude mít navrch

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů