1:1
(0:1)
13. L. Lenk (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


60. D. Horejš - 13. L. Lenk (p.)
27

Béčko Malše v domácím střetnutí s Olešnicí nenaplnilo roli favorita a muselo se spokojit jen s remízou. Téměř hodinu hrálo v oslabení, vyrovnávacím gól vsítil střídající David Horejš, pro něhož to byl premiérový zásah v mužské kategorii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupilo lépe mužstvo Olešnice, které stihlo do 2. minuty Lenkem zahodit dvě šance z bezprostřední blízkosti. Ve 12. minutě byl ve vápně domácích 2 x faulován Lavička, což znamenalo pokutový kop, který s přehledem proměnil kanonýr LENK. Z protiútoku zachránil hosty brankář Koprna, který střelu z malého vápna zastavil nohou. Následovala 34. minuta, kdy hostující D. Lust vyvážel míč z obranného pásma hostů a ze zadu byl faulován D. Zíkou. Následovalo kopnutí od D. Lusta, do D. Zíky, který toto oplácel tak, že prudkým úderem hlavy se pokusil trefil hostujícího hráče do obličeje. Rozhodčí to vyhodnotil tak, že oběma hráčům ukázal červené karty. Když D. Lust odcházel do kabin čekal na něho Zíka s tím, že si chce celou situaci ještě vyřídit, do toho stačil zasáhnout fanoušek a potyčce zabránil. V deseti hráčích se pokračovalo na obou stranách. Hostující Lenk po zásahu brankáře, trefil pouze břevno. To samé se povedlo i domácím, kteří břevno trefili po teči hostujícího obránce. Proto byl poločas těsně pro Olešnici.

 

Do druhého poločasu nastoupili lépe domácí, kteří vystřídali dva hráče a David Horejš se v 60. minutě zapsal mezi střelce, celé situaci předcházela sporná situace kolem postavení mimo hru střelce, rozhodčí však situaci pustil. V 77. minutě bylo pro hosty ještě hůř, do brejkové situace se dostával hostující Chrástka, který byl zastaven od Stankaye tak, že jej chytl za rameno a za hlavu a pokusil se jej strhnou k zemi, faul a žlutá karta. Ale bohužel Olešnickému hráči se to nelíbilo natolik, že do Stankaye stihl kopnout, což rozhodčí vyhodnotil červenou pro Olešnického hráče. Olešnice se v devíti lidech zatáhla před svoji branku a v tento obranný blok nedokázalo mužstvo Roudného překonat.

Zaslal Radim Horelica



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): „Do utkání jsme vstoupili velice laxně a ve 13. minutě jsme inkasovali z penalty, kdy se faul stal po našem auto na půli hřiště!! Potom jsme se již více dostali do hry, v prvním poločase jsme měli i dost příležitostí vstřelit branku, ale co neproměníme je někdy až neuvěřitelné. Do toho ještě přišlo ve 34. minutě absolutně zbytečné a neomluvitelné vyloučení Zíky. Ve druhém poločase už to byl spíš boj na těžkém terénu, což vyhovovalo spíše Olešnici. Nám se podařilo v 60. minutě po ojedinělé, zato ale pěkné akci na jeden dotek, srovnat Horejšem na 1:1. Jinak jsme sice měli míč většinu času na svých kopačkách, ale pro brankáře hostů jsme byli neškodní.“




Sestavy


TJ Malše Roudné B
T. Vacikar [-] - D. Budín [-] (46. P. Volák [-] ) , L. Skála [-] (81. F. Stieranka [-] ) , R. Jinšík [-] , A. Stankay [-] , D. Zíka [-] , D. Hrouda [-] , J. Král [-] , P. Jusufi [-] , M. Bartoš [-] , Z. Šantrůček [-] (46. D. Horejš [-] )

TJ Sokol Olešnice
D. Koprna [-] - L. Lenk [-] , M. Koktavý [-] (65. R. Chrástka [-] ) , R. Horelica [-] , O. Husa [-] , D. Lust [-] , P. Lavička [-] (87. F. Bína [-] ) , M. Lust [-] , M. Buřič [-] (89. P. Fiala [-] ) , M. Lechner [-] , B. Bahenský [-]

ŽK: 45. P. Jusufi , 51. R. Jinšík , 77. A. Stankay - 57. R. Brousek , 62. M. Buřič , 65. L. Lenk , 85. P. Fiala . ČK: 34. D. Zíka - 34. D. Lust , 77. R. Chrástka .
Hráči zápasu: D. Horejš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nedvěd Petr - TALÍŘ Milan, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hlavní mužstvo Roudného mělo na programu své utkání dříve. Béčko se představí po nich. Jistě někteří pendleři dostanou příležitost pomoci a byť má Olešnice v týmu dobré fotbalisty, na roudenské mladíky to stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Petr Cába
Tip experta: výhra domácích

Tak pro Roudné je tenhle zapas povinnost. Doma jsou nejsilnější a pokud trenér Áčka Pavel ,,Ancelotti,, Cepák půjčí po zápase s Planou dva nebo 3 hráče, bude to pro Olešnici nálož. Doufám v 5 a více gólů. Dávám jasnou 1

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pčání je něco jiného než realita.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích