4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk nestačil na rezervu Kaplice


Branky


15. V. Aibl , 16. J. Štrbačka , 38. V. Aibl , 88. F. Bárta
27

V neděli odpoledne hostila kaplická rezerva v domácím prostředí okresního rivala. Na stadion Spartaku zavítal Frymburk. Hosté nastoupili s několika mladíky v základní sestavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první zahrozili domácí. V sedmé minutě po Pálově zpětné přihrávce pálil zpoza šestnáctky kapitán Vávra, mířil však jen nad branku. Na druhé straně měli hosté výhodu trestného kopu z velmi dobré střelecké pozice. K míči se postavil Fatura, jeho ránu si gólman Bílý pohlídal. Ve čtrnácté minutě Mokoš vysunul na pravé straně Kolka, který pronikl do vápna, zpětnou přihrávkou oslovil Pála, umístěná střela po zemi byla natolik přesná, že skončila na tyči. Vzápětí obdobná situace znovu po akci z pravé strany. Do vápna se v tomto případě protáhl Štrbačka, zpětnou nahrávkou našel znovu Dana Pála a jeho přízemní střelu usměrnil za Nešvarova záda clonící Václav Aibl – 1:0. Hned v následující minutě Kapličtí udeřili gólově podruhé. Mokoš navedl balón na vápno pro Aibla, od něj se k míči dostal Jan Štrbačka, jenž se kličkou dostal před brankáře a střelou k tyči upravil na 2:0. Domácí byli při chuti. Ve 21 minutě Vávra našel vpravo ve vápně nepokrytého Kolka, ten zakončoval elegantním „lobíkem“, radost mu zhatilo břevno. O několik minut později byl po Pálově přihrávce v ideální střelecké pozici Aibl, střelou po zemi nasměroval míč pouze do připravených rukavic gólmana Nešvary. Hosté se do zakončení dostávali jen velice sporadicky. Za zmínku stojí 32 minuta, kdy se k odraženému míči dostal Šisler, ale pálil mimo tři kaplické tyče. A tak se znovu střelecky prosadili Spartakovci. Ve 38 minutě se zprava do vápna prodral Štrbačka, další přihrávkou do druhé vlny našel Pála, který posunul míč doleva volnému Václavu Aiblovi a na umístěnou křížnou střelu po zemi byl Nešvara ve frymburské svatyni krátký – 3:0. V závěru prvního poločasu měl gól na noze po Kolkově uvolnění Mokoš, Nešvara míč za svá záda nepropustil. Druhý poločas se pak již jen dohrával jakoby z povinnosti. Pohledných kombinačních akcí ubylo. Domácí přesto byli aktivnějším týmem a dostávali se do častějšího zakončení než jejich soupeř. V 52 minutě po Kolkově rohovém kopu hlavičkoval nad Pál. Po několika minutách hry mířil mimo Kuchař. V polovině druhého dějství se musel mít na pozoru gólman Bílý, když nepovedený centr hostujícího Maláka směřoval do branky, brankář Spartaku měl co dělat, aby míč do brány nepustil. Na druhé straně pálil z pravé strany jen do boční sítě Štrbačka. Sedm minut před koncem výhoda rohu pro Kaplické fotbalisty. Po centru Vávry hlavičkoval na zadní tyči v gólové pozici Paťha mimo. V 88 minutě se hosté dostali do brejku, z levé strany posílal přízemní centr do vápna Brůha, bránící Svoboda obranným zákrokem poslal míč pod břevno vlastní branky, Bílý byl pozorný a míč vytáhl na rohový kop. Po něm se pro změnu dostali do brejku Kapličtí, Pál vysunul Štrbačku, ten pronik do vápna, ve snaze nahrát, bránící Řepa posunul míč na volného Filipa Bártu, který bez problémů míč uklidil do odkryté brány soupeře – 4:0. Derby utkání skončilo zaslouženou výhrou Spartakovců.



Sestavy


TJ Spartak Kaplice B
F. Bílý [-] - D. Pál [-] , V. Aibl [-] (46. T. Nowak [-] ) , Z. Kolek [-] (74. F. Bárta [-] ) , D. Mokoš [-] (46. I. Presniakov [-] ) , T. Vávra [-] , T. Kebl [-] , J. Fejtek [-] (66. D. Svoboda [-] ) , V. Kuchař [-] (65. J. Paťha [-] ) , J. Doubrava [-] , J. Štrbačka [-]

FC Šumava Frymburk
O. Nešvara [-] - O. Malák [-] , J. Šisler [-] , L. Řepa [-] , F. Fatura [-] - V. Liebl [-] (40. F. Mertl [-] ) , V. Tomka [-] , L. Brůha [-] - R. Bagoni [-] , M. Králik [-] (72. M. Malina [-] ) - A. Točík [-]

ŽK: 56. J. Doubrava - 73. J. Šisler .
Hráči zápasu: V. Aibl .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - VEČERNÍK Radek, BRT Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Nevím, jak na tom Frymburk je, zda už bude moci Mára Vítek nastoupit a nebo je stále na listině marodných. Kvalitní hráče v týmu celek z břehu Lipna má, ale myslím si, že Kapličtí si napraví reputaci z minulého týdne. Áčko bude mít svůj zápas za sebou a někteří pendleři mohou pomoci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Přikloním se k domácímu prostředí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jan Šebelka
Tip experta: výhra domácích

Body zůstanou v Kaplici.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza