2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 15:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec opět bez bodu


Branky


23

Sedlec po nepříznivých ač těsných výsledcích z prvních kol, chtěl konečně bodovat. V cestě mu však stála Olešnice, soupeř takřka neznámý, který svaz přiřadil z jiné skupiny 1.B třídy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Olešnice vstoupila do utkání velmi dobře a díky pěkné kombinační akci na jejímž konci byl David Lust vedla od 8. minuty 1:0. Sedlec se následně ubránil několika nebezpečným střelám z kopaček domácích fotbalistů, které zneškodnil dobře chytající Kabelka. Hosté se postupně svému sokovi vyrovnali, ale jejich útočným akcím chyběla střela na bránu. Divácky nepříliš zajímavý duel plný přerušení, krátce po půl hodině hry zpestřila šťastná branka Lukáše Koňaríka, který vystihl odkop domácího brankáře a míč se odrazil do sítě - 1:1. Koňarík mohl dokonce otočit skóre v samotném závěru prvního dějství, ale ideální čas pro střelbu prováhal a trefil pouze vyběhnuvšího gólmana Koprnu. První poločas skončil tedy nerozhodně 1:1.   Druhý poločas nabídl fotbalové krásy ještě méně než ten první, čemuž neprospěl ani těžký terén. Několik střel domácích zastavil opět Kabelka, který se zaskvěl zejména při pumelici z přímého kopu. V 78. minutě však byl krátký na hlavičku Lukáše Lenka, který využil nepozornosti sedlecké obrany po výkopu domácího brankáře a hlavou přeloboval bezmocného Kabelku - 2:1. Závěr utkání patřil hostujícím fotbalistům, kteří měli několik slibných příležitostí ke srovnání. Koňaríkova hlavička byla nepřesná, Ma. Peškovo zase chyběla razance. A když se neujala ani Kroupova střela přes hlavu po rohovém kopu, tak domácí mohli oslavit první vítězství v sezóně.

Zdroj: sksedlec.klubweb.cz

Zápas z pohledu Olešnice.

Domácí chtěli potvrdit roli favorita a připsat si svojí první výhru v sezóně a tomu odpovídal začátek utkání, který patřil jednoznačně hráčům domácí Olešnice, kteří svého soupeře zmáčkli před jeho brankou. V první gólové šanci se objevil Horelica, kterého vychytal hostující brankář. Následoval roh, po rohu se k hlavičce prosadil M. Lust, který minul branku. v 8. minutě Horelica vysprintoval přes polovinu hřiště, obešel dva obránce a připravil pozici D. Lustovi, který se střelou na zadní tyč nemýlil 1 -0. Následoval závar před brankou hostů, kdy čaroval brankář Kabelka, když už se zdálo, že bude překonán po střele Lechnera, zastoupil jej hostující hráč a míč vykopl. O chvíli později se přes dva obránce prosadil Ragaň, střelou z deseti metrů přesřelil. Sedlec se v úvodu neudržel na míči, který brzy ztrácel a Olešničtí se hrnuli na branku soupeře. To opět Horelica obešel obránce a přesně našel Chrástku, který v samostatném úniku napálil Kabelku do hlavy. Postupně začalo příležitostí ubývat a hosté se několikrát dostali na půlku Olešnice. Rozehrávku Olešnických se ve 34. minutě rozhodl napadat Koňarík, což se mu vyplatilo, protože domácí brankář Koprna místo rychlé nahrávky se pokusil útočníkovi naznačit kličku a při odkopu jej nastřelil a míč mu zapadl do branky 1 - 1. Od té doby se hra Olešnice zhroutila. Nedokázali si pořádně nahrát. Proto mohl přijít trest, protože ve 45. minutě Zíka vysunul Koňaríka, kterého tentokrát Koprna skvěle vychytal, a proto se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

 

 

Ve druhém poločase tempo hry výrazně opadlo, šancí bylo pomálu, a tak to vypadalo, že by Olešnice mohla opět remizovat. V 78. minutě Koprna vykopl dlouhý míč, který přeletěl obranu hostů a Lenk se řítil sám na brankáře, kterého hlavou přeloboval 2 -1. V 83. minutě šel Lenk s Horelicou sám na brankáře, Lenk posunul na zcela volného Horelicu, který trestuhodně minul prázdnou branku. Mohlo platit nedáš dostaneš, protože hosté se dostali k rohovému kopu, po kterém hlavičkoval Pešek, kterého bravurně vychytal Koprna a zachránil tak výhru Olešnice.



Ohlasy k zápasu



SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Na půdě Olešnice už jsme chtěli konečně bodovat. Ale opět to o kousek nevyšlo. Hrál se zápas nevalné úrovně. Kombinace po zemi byla ztížená těžším terénem. Domácí měli v prvním poločase některé nebezpečné střely, ale dobře chytající Kabelka je dokázal zneškodnit. Na inkasovanou branku jsme dokázali odpovědět šťastnou trefou Koňaríka po zblokování odkopu brankáře. Ke konci poločasu jsme měli obrovskou šanci jít do vedení, ale domácí brankář nás vychytal. Ve druhém poločase jsme si dokázali vytvořit některé situace ke skórování, ale branku jsme nedali. Domácí měli pár standardek a nebezpečný přímák z vápna, který bravurně náš brankář vyrazil. Poté jsme inkasovali branku, při které si domácí brankář připsal asistenci z výkopu. Přesto, že jsme v závěru mohli srovnat, nestalo se tak. Olešnice mohla pojistit svojí výhru při brejku dvou na jednoho, ale domácí hráč v jasné pozici netrefil prázdnou branku. Mrzet je to nemuselo. Bohužel se nám nedaří sejít se v kompletním složení, věřím tomu, že až se tak stane, body dělat začneme, už by bylo na čase.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Koprna [-] - M. Lechner [-] (90. R. Brousek [-] ) , A. Ragaň [-] , L. Lenk [-] , R. Horelica [-] , R. Chrástka [-] , D. Lust [-] (73. R. Jindra [-] ) , O. Husa [-] , M. Koktavý [-] , M. Lust [-] , B. Bahenský [-]

SK Sedlec
T. Kabelka [-] - V. Reitinger [-] , L. Koňarík [-] , M. Kroupa [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] (65. O. Voráček [-] ) , I. Cibuzar [-] (83. Z. Rýpar [-] ) , M. Pešek [-] , V. Vávra [-] (85. T. Folvarský [-] ) , V. Kozel [-] , R. Hudec [-]

ŽK: 22. D. Lust , 46. O. Husa , 85. M. Koktavý - 56. V. Kozel , 74. M. Pešek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Doma je doma, ale chtělo by to úplně jiný komentář!

Tip experta: výhra domácích

Tady nemůžu dát jinak, po dvou venkovních remízách, budeme chtít doma vyhrát. Věřím že se konečně sejdeme v plné palbě a potěšíme domácí fans výhrou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza