3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní porazilo doma Ledenice


Branky


30

Větřní přivítalo doma Ledenice. Ty v prvním kole zaskočily favorita soutěže rezervu Malše Roudné a dělaly si zálusk na další body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas moc fotbalové krásy nenabídl. Byl to spíše souboj důrazu a bojovnosti. Větřní se s tím popasovalo lépe a hned v začátku se dostalo do vedení. Patrik Podskalský zajistil vedení svého týmu. Jinak pokračoval na hřišti spíše boj, než fotbal. Těsně před odchodem do kabin se trefil Miroslav Ješina. Ledenice v druhém poločase snížily z brejku brankou Tomáše Hrubého. Pak, ale přišla červená pro Jana Fencla a  krátce na to z penalty rozhodl o osudu utkání opět Miroslav Ješina. Zápas nabídl třináct žlutých karet a jednu červenou, což vypovídá o tom, jak to na hřišti vypadalo. 



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Do zápasu jsme šli, že se nám zranil oproti minulému kompletně celý střed zálohy, takže byly nucené tři změny. Ledenice potvrdily, co jsme očekávali. Ledenice hrály důrazný fotbal a my se jim v tom vyrovnali. Po fotbalové krase to nebyl nejhezčí fotbal ke koukání. Plno soubojů a faulů, zbytečných dohadů směrem k rozhodčím, což se mi nelíbilo a svému mančaftu jsem to důrazně řekl v poločase, že pusou určitě zápas nevyhrajeme. Důležitá byla pro nás druhá branka před koncem poločasu na 2:0. Soupeř pak z brejku snížil na 2:1 a bohužel k jejich smůle od 70 minuty dohrávaly Ledenice o 10 hráčích po červené kartě a už neměly sílu se zápasem něco udělat. My jsme po ztrátě míče soupeře utekli do brejku Konečným, který byl ve vápně faulován a Ješinou z penalty definitivně rozhodli zápas v náš prospěch. Celkově utkání nebylo moc atraktivní, což ukazuje i asi dohromady 15 žlutých karet což ukazuje, jaký utkání mělo úroveň, jak ze strany obou celků, tak ze strany rozhodčích. Za vítězství jsme rádi a dobře jsme do sezóny vstoupili, což nás těší. Teď už se v týdnu kvalitně připravíme na derby v Koruně, kde nás čeká nabitý tým, který má v týmu plno zkušených hráčů, kteří prošli divizí a krajskými soutěžemi, i přesto se maximálně připravíme na to, aby jsme byli úspěšný a co nejvíc to soupeři znepříjemnili. Kluky pochválím za bojovnost a nasazení, a že jsme utkání vyhráli a doma naplno bodovali. S Ledenicemi velmi kvalitní výkon předvedl Didkivsky který svou úlohu uprostřed hřiště zvládnul výborně a dokázal, že je platný hráč v mančaftu a může zaskočit i na jiném postu než je zvyklý.




Sestavy


SK Větřní
M. Votýpka [-] - L. Konečný [-] , P. Vnuk [-] , P. Podskalský [-] (51. S. Churan [-] ) , T. Hromada [-] (87. J. Seltsam [-] ) , A. Didkivský [-] , J. Taher [-] (71. T. Kalkuš [-] ) , J. Dušek [-] (15. O. Dvořáček [-] ) , F. Soukup [-] , A. Krák [-] , M. Ješina [-]

TJ Slavoj Ledenice
O. Žurovec [-] - T. Maxa [-] , M. Kadlec [-] , V. Svoboda [-] , T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] , J. Čermák [-] , M. Cempírek [-] , M. Bicera [-] , J. Kubec [-] , M. Dudáček [-]

ŽK: 30. F. Soukup , 45. M. Votýpka , 60. L. Konečný , 62. O. Dvořáček , 74. P. Vnuk , 81. A. Didkivský , 85. T. Hromada , 87. M. Ješina - 41. J. Fencl , 43. J. Čermák , 78. M. Dudáček , 84. M. Cempírek , 85. M. Kadlec . ČK: 72. J. Fencl .
Hráči zápasu: A. Didkivský , M. Ješina .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MUZIKA Filip - STUDENÝ Josef, VEČERNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ledenice jsem před týdnem podcenil a původně jsem chtěl vložit důvěru právě do nich. Jenomže jsem se doslechl, že Slavoj nebude mít k dispozici dostatek stabilních hráčů a kádr doplní starší pánové, kteří nebudou na šikovné a rychlé kluky z Větřní stačit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Miroslav Ješina
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že náš Mourinho zvolí vítěznou taktiku a Ledenice přejedeme rozdílem třídy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů