3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice doma porazily nováčka 3:0


Branky


13. J. Vacek , 68. M. Distel , 73. R. Štolba
22

Dačice opět ukázaly, že jsou ve výborné formě, když na domácím hřišti porazily nováčka z Mladé Vožice a tři body tak zůstaly doma. Po druhém kole drží krok v horních příčkách s budějovickou Lokomotivou a Bernarticemi. V dalším kole se utkají s Meteorem Tábor a do Mladé Vožice zavítá mužstvo z Veselí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Jakub Chyška: Od utkání proti Mladé Vožici jsme úplně nevěděli co čekat, protože jsme o soupeři a jeho hře neměli moc informací. Chtěli jsme začít aktivně, ale v prvním poločase nám chybělo víc pohybu. Sice jsme víc drželi balon na kopačkách, ale vyložených šancí moc nebylo. Přesto se nám povedlo jít ve 13. minutě do vedení po dorážce Vacka do prázdné branky. Hosté v prvním poločase hrozili převážně ze standardních situací a za zmínku stojí jedna povedená rána ze střední vzdálenosti, se kterou si ale náš brankář bravurně poradil. Druhý poločas už byl o něčem jiném, měli jsme lepší pohyb a vytvořili si víc gólových příležitostí, z nichž se nám podařilo vstřelit dva góly. Nejdřív se po pěkné a rychlé akci po levé straně trefil Distel a o pár minut později z trestného kopu Štolba. Zbytek zápasu se stejně jako celý druhý poločas odehrál v naší režii a tak trošku odevzdaného soupeře jsme do ničeho nepustili a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


FK Dačice
J. Marek [-] - J. Chyška [-] , T. Zejda [-] , J. Brtník [-] , M. Votava [-] (86. R. Máša [-] ) , R. Štolba [-] (79. V. Leitkep [-] ) , J. Vacek [-] (82. M. Šimánek [-] ) , M. Distel [-] , R. Přikryl [-] (76. M. Moučka [-] ) , P. Slabý [-] (89. M. Diviš [-] ) , V. Leitkep [-]

TJ Sokol Mladá Vožice
M. Sarvadi [-] - P. Kukla [-] , J. Smetana [-] (83. O. Balík [-] ) , O. Sůva [-] , M. Křepelka [-] (68. L. Bartoň [-] ) , M. Prokeš [-] , T. Písařík [-] , D. Struska [-] , J. Pešek [-] (82. L. Kášek [-] ) , Š. Kukla [-] (85. A. Svatek [-] ) , M. Dvořák [-]

ŽK: 71. M. Prokeš , 82. J. Smetana .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - CIGÁŇ Roman, NÁPRAVA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Jiří Průša
Tip experta: výhra domácích

Nováčka z Vožice čeká další velmi těžké utkání. Dačice měli výborné jaro a zatím to vypadá, že by ve stejné herní pohodě mohli pokračovat i na podzim. Domácí tohle utkání vyhrají a Vožice si bude muset na první body počkat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

23. 8. 2022 11:52
Dačice určitě doma neprohrají typ 4=0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích