0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 13:30

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mirovice berou třetí výhru, Lhenice nekladly velký odpor


Branky


24

 Na zápase fotil Jan Klein. Lheničtí se po dvou fotbalových sezónách opět doma představili v A třídě až ve třetím kole po dvou odehraných zápasech venku (v 1.kole za prohry v Kaplici 3:0 při výměně jeho pořadatelství na žádost Kaplických, ve 2.kole ve Vimperku za remízy 0:0) s Mirovicemi, se kterými se v soutěžích ani přátelsky dosud neutkali. Tým z Písecka ve Lhenicích předvedl kvalitu, přesvědčivě zvítězil 4:0, když po dvou brankách shodně naděloval v samotných počátcích obou poločasů. Po třech odehraných kolech se třemi výhrami (ve Vimperku 1:3, doma  s Planou u ČB 2:1, ve Lhenicích 0:4) se vyhoupl do čela tabulky A skupiny I.A třídy.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas

 

Domácí Lheničtí nezachytili vstupní tlak soupeře do utkání zúročený v deseti minutách jeho dvougólovým náskokem – v 7.´ 0:1, v 10.´ 0:2. Po 20 odehraných minutách se Lhenickým větší důsledností a nasazením počalo dařit zachycovat útočné výpady Mirovických, přeci jen opticky vyrovnali hru, vytvořili si i několik brankových možností, ale obtížně se prosazovali proti dobře organizované soupeřově obraně k efektivnímu jejich zakončení a tak do poločasové otáčky odcházeli s dvougólovou ztrátou.

 

Do druhého dějství  domácí vstupovali s odhodláním pro ně nepříznivý stav zvrátit. To však vbrzku vzalo za své, neboť jeho samotný úvod zcela kopíroval poločas první. V něm tentokrát během tří minut opět inkasovali dvě branky – ve 49.´“vlastencem“ po nešťastné teči na 0:3, v 51.´po chybě a zbytečné ztrátě míče na 0:4, čímž tak o výhře Mirovic bylo rozhodnuto. Přesto i za tohoto stavu Lheničtí nerezignovali, pokračovali ve snaze po snížení čtyřbrankového rozdílu, ale vsítit gól se jim v dalším průběhu zápasu nepodařilo, i když si k tomu několik možností vypracovali. Mirovičtí dál byli častěji v držení míče, vědomi si jasného vedení, které si hlídali (2x i se štěstím), aby tomu přizpůsobovali i svoji hru a dovedli utkání do závěrečného hvizdu sudího bez obdržené branky k jednoznačnému konečnému výsledku 0:4.

Nejpodstatnější momenty zápasu

První poločas

7.´- první přímá dobře mířená střela na lhenickou branku a hostující tým šel Vondrou do vedení – 0:1

10.´- hosté zatáhli míč křídelním prostorem, po následně předloženém do šestnáctky s odrazem na hranici vápna, odkud Husar přesnou střelou zvýšil na 0:2

20.´- 22.´- Lheničtí se vymanili z úvodního soupeřova tlaku a dvěma nedotaženými brankovými možnostmi ohrozili milovickou branku

26.´- po faulu trestný kop domácích poslán před branku, kde Fišerovi chybělo jen málo k jeho usměrnění do sítě – šance

42.´- po rohovém kopu hostujícího týmu únik domácího Fišera, jehož střelecké zakončení stačili beci zblokovat

 

Druhý poločas

49.´- málo razantní Husarovu střelu nešťastně tečoval stopér J.Prenner do protisměru gólmanu Dvořákovi a hosté navýšili „vlastencem“ brankový stav na 0:3 – branka připsána Husarovi´

51.´- únik hostí, po chybě a tím zbytečné ztrátě balónu lhenickým týmem, zakončil Převrátil na 0:4

54.´- rohový kop domácích přesně Tůma hlavou usměrnil mezi tyče, ale míč jeden z obránců vykopl z brankové čáry – šance

68.´- po centru do šestnáctky mirovický hráč poslal balón hlavičkou těsně nad břevno – šance

72.´-  po rozehraném trestném kopu Lhenickými následnou střelu gólman pouze vyrazil, Rosa pohotově hned tou další zamířil mezi tři tyče, odkud ji opět z brankové čáry, tentokrát hlavou, vytěsnil jeden z bránících – šance.

 

 

ZPRACOVAL A PŘIPRAVIL: J. BUMBA



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Odehráli jsme další poučný zápas. Přestože jsem se snažil hráče v průběhu týdne připravit na styl hry soupeře, až realita jim ukázala, jakou kvalitu hosté mají. Hostující hráči na nás vlétli a my až od nějaké 20. minuty aspoň opticky vyrovnali hru, v tu dobu jsme ale již měli dvoubrankové manko. Do druhé půle jsme šli s určitým záměrem, který ale vzal po pěti minutách za své, neboť jsme obdrželi další dvě branky, jednu si dokonce dali vlastní. Soupeř byl velmi efektivní, ale musím říct, že kromě pohybu, důrazu a nesporné fotbalové kvality ukázal svým celkovým projevem na hřišti, že bude opět hrát hodně nahoře, pokud to mohu posoudit. I my se dostali do několika nebezpečných situací, ale chybělo opět více klidu a kvality v koncovce. Snad i trochu štěstí, když hosté dvakrát odehráli míč z brankové čáry. Musíme se podívat na chyby, které jsme udělali, upozornit na ně a co nejlépe se připravit na nejbližší utkání.




Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Trojan [-] , T. Tůma [-] , J. Prenner [-] , D. Jirkovský [-] (69. Z. Jedlička [-] ) - J. Mrkvička [-] (46. D. Šindelář [-] ) , M. Rosa [-] , J. Beran [-] (80. P. Vincik [-] ) - M. Janošťák [-] (59. M. Mahák [-] ) , P. Prenner [-] (54. J. Máčl [-] ) , M. Fišer [-]

SK Mirovice
Z. Čejdík [-] - O. Kocourek [-] , K. Mařík [-] , J. Štochl [-] - J. Viták [-] (84. Š. Sedlák [-] ) , J. Císař [-] , R. Převrátil [-] , A. Husar [-] (59. P. Kvěch [-] ) - P. Janota [-] (69. M. Štochl [-] ) , R. Peterka [-] (59. J. Převrátil [-] ) , T. Vondrák [-] (76. V. Jelínek [-] )

ŽK: 22. P. Prenner , 70. J. Dvořák , 76. J. Beran .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - PÍSEK Martin, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Mirovice se prezentují, že chtějí postoupit a zatím to tak i výsledkově vypadá. Lhenice by pro ně neměl být soupeř. Jasná dvojka, nejspíš 0:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza