1:2
(0:1)
25. J. Toth
78. R. Szó
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olešník končil podzim ve Svinech


Branky


75. O. Kolář - 25. J. Toth , 78. R. Szó
17

Pro hosty to bylo seznámení s dalším nováčkem soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moc branek k vidění nebylo

Rozlučku s podzimní části krajského přeboru a zároveň poslední utkání v letošním roce sehrál Olešník na půdě nováčka z Trhových Svinů. Pro udržení na předních pozicích v rámci velmi vyrovnané špice soutěže ale museli hosté bezpodmínečně zvítězit, a herně roli favorita od úvodních minut naplňovali. Velice aktivní byla přitom trojice Beko, Toth a Martinec, která větrala domácí obranu. Bohužel efektivní koncovka byla největší překážkou hostů v dnešním zápase. Žádná z pěkných akcí - včetně té největší kdy Vonášek vysunul Beka, který střílel v dobré pozici nad - se však neuchytila. A tak nakonec musel přijít gól z dílny jednodušších. "Bekovku" soupeře totiž hlavou odvrátil Szó a míč si našel cestu až za soupeřovu obranu, kde vyplaval Toth a samostatný únik s přehledem proměnil. Domácí si toho přitom první půli mnoho nevypracovali a jedinou jejich šancí polapil pozorný Tomášek. Do kabin se tak šlo za nejtěsnějšího vedení. . 

Rozhodnutí zařídil zkušený Szó

Druhá půle se poté nesla v obdobném duchu, kdy Olešničtí zazdili několik jednoznačných příležitostí. Tu největší přitom znovu Beko, který se po pěkné kombinaci ocitl tváří tvář brankáři. Místo pojišťujícího gólů však malém svou pumelicí způsobil otřes mozku domácímu brankáři.  A tak přišel trest, domácí s ubíhajícím časem ucítili šanci, a jednu ze svých akcí využili. Zcela osamocený totiž zůstal mezi Nohavou a Szó domácí Kolář a hlavou 15 minut před koncem vyrovnal. Naštěstí však Olešničtí nesložili zbraně a o 3 minuty později si vzali vedení zpět. Zpoza vápna se totiž ke střele odhodlal Szó a jeho "padající list" zapadl k překvapení všech pod břevno za Vrábkova záda. Tento okamžik se nakonec ukázal jako vítězný, neboť ani hosté ani domácí se již změny skóre nedočkali. 



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - O. Šafránek [-] (58. J. Kurali [-] ) , D. Kodras [-] , O. Kolář [-] , M. Valut [-] , M. Popovič [-] , J. Macák [-] (80. M. Chromčák [-] ) , M. Kodras [-] , D. Brůha [-] , O. Hruška [-] , J. Novák [-]

FK Olešník
P. Tomášek [-] - L. Vojta [-] , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , J. Toth [-] (89. P. Rajzl [-] ) , M. Beko [-] (86. D. Heller [-] ) , R. Szó [-] , J. Martinec [-] , M. Miklík [-] , E. Normandeau [-] , J. Vonášek [-] (92. T. Vrážek [-] )

ŽK: 39. D. Kodras , 77. D. Brůha , 81. O. Hruška , 82. M. Popovič - 67. M. Beko , 92. M. Miklík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - CIGÁŇ Roman, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 16:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 19:16

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů