K. Krejčí 73.
L. Zborník 78. (vl.)
2:2
(0:1)
23. F. Blažek
84. R. Veleman (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 12:30

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice gólem z penalty vybojovaly bod ve Strakonicích


Branky


73. K. Krejčí , 78. L. Zborník (vl.) - 23. F. Blažek , 84. R. Veleman (p.)
16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté toto utkání začali hodně aktivně a během čtvrt hodinky vyslali na Lízala 5 ostrých střel, se kterými si Lízal poradil. Nejnebezpečnější byla ve 13. minutě od Blažka z trestného kopu, která mířila pod břevno. Ve 23. minutě už Lízal kapituloval po centru od Hrala a hlavičce Blažka 0 : 1. Ve 36. minutě domácí založili dobrou akci po levé straně a prudkým centrem do vápna si hosté dali málem vlastní gól. V 41. minutě se Krejčí opřel z vápna do střely a Dvořáček ji chytil. 

 

Ve druhém poločase se do loženky v 57. minutě dostal hostující Valach a hodně špatně s ní naložil a tak se skóre neměnilo. V 71. minutě domácí trenér vystřídal hned dva hráče najednou, aby hru oživil a také se tak stalo. Hned v této minutě se ke střele odhodlal z poza vápna Bílý a jeho střela lízala břevno Dvořáčkovy branky. Hosty domácí přinutili bránit a v 74. minutě se do šance dostal zkušený Krejčí, který ji dokázal proměnit a skóre srovnává 1 : 1. Tlak domácích pokračoval a v 79. minutě přišla odměna, když Doležal poslal prudký centr do vápna a hostující Zborník ji neomylně poslal do vlastní sítě 2 : 1. Když už se zdálo, že domácí získají tři body, tak přišel ojedinělý útok hostí v 83. minutě a po faulu ve vápně nařízenou penaltu proměnil Veleman a určil tak dělbu bodů 2 : 2

 

AUTOR: Jiří Cibulka

 



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - P. Rybák [-] , K. Krejčí [-] , M. Rozhoň [-] , J. Máška [-] , D. Míčka [-] (70. S. Tipanic [-] ) , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] , T. Děd [-] (70. D. Doležal [-] ) , J. Smola [-] , V. Hozman [-] (46. T. Prajzler [-] )

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - F. Blažek [-] , L. Holub [-] , Z. Pšenička [-] , M. Valach [-] (58. R. Veleman [-] ) , M. Císařovský [-] (71. J. Forman [-] ) , P. Listopad [-] , L. Zborník [-] , J. Hrala [-] (67. P. Keclík [-] ) , J. Keclík [-] , J. Řezáč [-]

ŽK: 16. P. Rybák , 85. T. Bílý - 63. J. Hrala , 86. F. Blažek , 88. R. Veleman .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ALBERT Karel - DIMITROV Nikolaj, HOŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Junior nebude chtí dopustit další náskok hostí a vyhraje po velkém boji.