2:1
(2:1)
38. D. Petřík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 13:30

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý úvod Semic! Radují se z historicky první výhry v krajském přeboru


Branky


14

Nadšený nováček byl nad síly Milevska.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup Semic do nové sezony! Historicky první výhru v krajském přeboru před parádní diváckou kulisou vystřelil Filip Blažek a Luděk Zborník. Do soupeře se domácí pustili bez zbytečného ostychu a odměnou jim bylo dvoubrankové vedení už po devíti minutách hry. Nejprve se Filip Blažek, ač byl v pozici sedícího hráče a zády k bráně, mazácky trefil a poté ukázkovou akci po pravé předvedl David Buchtele, který zpětnou nahrávkou našel Luďka Zborníka a ten přidal druhou branku. Hosté byli tímto průběhem zaskočeni a dlouho se nemohli dostat do hry. Postupem času jsme zvolňovali, nechávali Milevsku více prostoru a po jedné hezké individuální akci hostující hráč padl v semickém pokutovém území a pískala se penalta, ze které bylo sníženo na rozdíl jediné branky.

 

Druhá půle začala očekávaným tlakem hostů, kteří drželi míč častěji na kopačkách, stále častěji se tlačili do vápna, ale pozorná obrana byla stále ve střehu nebo se mohla spolehnout na Dvořáčka v brance. Hostům nepomohla ani hra na tři útočníky a když v samotném závěru nepřidal rozhodnutí střídající Radek Veleman, jehož tečovaná střela pouze lízla břevno, zapsali si domácí nejtěsnější výhru.

 

Zdroj: FB Semice



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek (trenér): Zápas jsme začali velmi dobře a soupeře zaskočili hned na začátku. Po gólech Blažka ze třetí a Zborníka v deváté min. jsme vedli 2:0 Milevsko se oklepalo až ke konci poločasu a snížilo z penalty na 2:1. Druhá půle už byla z naši strany horší a vesměs jsme se bránili. Díky dobře organizované obraně a skvěle chytajícímu Dvořáčkovi jsme si připsali první výhru v KP. Musím kluky pochválit, zápas odmakali a udělali radost pěkné návštěvě v hledišti.




Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - L. Zborník [-] (78. K. Trantina [-] ) , F. Blažek [-] , D. Buchtele [-] (65. M. Císařovský [-] ) , L. Holub [-] (81. J. Řezáč [-] ) , Z. Pšenička [-] , M. Valach [-] (46. R. Veleman [-] ) , P. Listopad [-] , J. Sádlo [-] , J. Hrala [-] (61. J. Forman [-] ) , J. Keclík [-]

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - D. Petřík [-] (61. V. Přibyl [-] ) , O. Kosobud [-] (69. M. Hejl [-] ) , J. Marvan [-] , R. Maršík [-] , J. Kortan [-] , M. Kálal [-] (69. T. Pich [-] ) , T. Vakoč [-] , J. Sedláček [-] (81. M. Málek [-] ) , J. Hadáček [-] (26. R. Bártík [-] ) , O. Souček [-]

ŽK: 12. L. Holub , 28. J. Keclík , 50. P. Listopad - 67. J. Marvan .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: ALBERT Karel - MACH Jan, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů