Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 14:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

3.0

Zázemí

3.0

BOREK SI ODVÁŽÍ Z TŘEBONĚ BOD


Branky


15
Béčko Třeboně hraje své domácí zápasy v nedaleké Břilici, kde nás na první pohled přivítalo pěkné hřiště. Drobnější pohled z blízka byl však opačný. Povrch byl hodně rozbitý a blátivý což se po celou dobu hry podepisovalo na její kvalitě. Obě mužstva se prezentují kombinačním fotbalem což bylo na tomto terénu složité.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal ve kterém byli hosté o něco nebezpečnější. R.Horejš mířil jen do boční sítě, hlavičku V.Baščevana kryl domácí gólman a stejně tak i střeli J.Houšky a D.Šťastného. Na druhé straně selhal v dobré pozici domácí útočník. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

ROZHODNOUT MOHL ONDRA HANŽL

Ve stejném tempu se pokračovalo i ve druhém poločase a bylo jasné, že kdo dá první gól bude mít namířeno ke třem bodům. V 70.min rozjel J.Houška akci R.Horejš si narazil s M.Kocinou a otevřel skóre zápasu. Radost hostům překazil praporek pomezního signalizující ofsajd. Další střeli J.Franka a M.Kociny ke gólu opět nevedli a tak vše mohl zlomit O.Hanžl. J.Houška prošel středem a poslal do úniku O.Hanžla, který postupoval na gólmana J.Flašku chytrým lobem ho přehodil, míč však o půl metru minul pravou tyč. Obě mužstva si tak odnáší bod ze kterého mají asi větší radost domácí. V sobotu v posledním domácím utkání hostíme mužstvo SK Horní Žďár. Reportáž ze zápasu zaslal Radek Horejš, děkujeme.


Ohlasy k zápasu



FK Borek
Radek Horejš: Dnes nás čekali mladíci Třeboně B, kteří se poslední dobou zvedli a obírají o body kde koho. Musím říct, že hrají hezký kombinační fotbal už od gólmana, který hrál i chytal výborně. Přesto si myslím, že jsme měli ke třem bodům blíž a zápas jsme odmakali.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - M. Nehoda [-] , O. Michal [-] , D. Dušek [-] (59. M. Rezek [-] ) , P. Krejník [-] (74. E. Ferchenbauer [-] ) , J. Schneider [-] , M. Pfeifer [-] , J. Kučera [-] , O. Beníšek [-] , J. Veselý [-] , M. Kocanda [-] (46. T. Bednář [-] )

FK Borek
M. Krčín [-] - J. Čermín [-] , M. Leština [-] , J. Endlicher [-] - R. Horejš [-] , D. Šťastný [-] , M. Kocina [-] , J. Frank [-] , O. Hanžl [-] - J. Houška [-] , V. Baščevan [-] (67. D. Eliáš [-] )

ŽK: 52. M. Leština .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tupý Petr - SAIDL Radek, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 22:22
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 16:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 11:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 17:26

Tip: výhra domácích