Borek si připsal další tři body


Branky


17. J. Frank , 54. M. Kocina , 66. J. Frank , 72. R. Horejš (p.)
15

V sobotním deštivém dopoledni Borek doma přivítal mužstvo TJ TATRANU Lomnice. Domácím už tradičně chybělo několik hráčů (J.Houška, O.Vaník, M.Bukovinský, D.Hájek) Hosté přijeli s kádrem plným mladíků a tak se očekával svižný fotbal.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

JAKUB FRANK OTEVŘEL SKÓRE

Od prvních minut se hrál rychlý fotbal, kde se domácí snažili o rychlé kombinace po zemi, které hosté často zastavovali jen za cenu faulů. Přesto že hosté neustále napadali domácí rozehrávku do žádné větší šance se nedostali. V 17.min zatáhl míč po lajně O.Hanžl a stříleným centrem hledal spoluhráče ve vápně. Hostující obrana míč odvrátila opět jen k O.Hanžlovi, který poslal milimetrový centr na zadní tyč, kde už visel metr ve vzduchu Jakub Frank a hlavou otevřel skóre 1-0. V další šanci hlavičkoval V.Baščevan nad branku a pohotové zakončení J.Franka jen těsně minulo pravou tyč. Pak zakombinovala dvojice M.Kocina R.Horejš, kdy prvně jmenovaný prováhal dobrou střeleckou pozici. Další parádní akci pak předvedli domácí po ose M.Leština, M.Michal, D.Šťastný a J.Frank, který se dostal až do vápna, ale hosté i s trochou štěstí vše zažehnali. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí.

TŘI GÓLY ZA 18 MINUT A BYLO HOTOVO

I v druhém poločase byli domácí aktivnější a nebezpečnější tým a jejich obrana pracovala bezchybně. V 54.min poslal balón za obranu M.Leština rychlonohý O.Hanžl přehrál vyběhnuvšího gólmana hostů a naservíroval míč před branku pro Martina Kocinu, který zvýšil na 2-0. Jak by měl vypadat presing předvedli domácí v 66.min, kdy donutili obránce hostů k chybné rozehrávce se, kterou nepohrdl Jakub Frank a přidal svůj druhý gól 3-0. V 72. min se vřítil do vápna M.Severa a byl faulován PENALTA. Tu s jistotou proměnil Radek Horejš a zvýšil už na 4-0. Hattrick mohl zkompletovat J.Frank po přihrávce M.Severy, ale z dobré pozice branku přestřelil. V 77.min doplatil na svou fotbalovost Martin Lěština, který nechtěl bezhlavě odvrátit odkop hostů a jeho drobného zaváhání při rozehře využil hostující útočník, kterého následně fauloval ČERVENÁ KARTA. Následný trestný kop vyrazil M.Pytel na roh. Zbytek utkání už se jen dohrával a hosté darovali domácím ještě pár šrámů k oslavám.

 

AUTOR: RADEK HOREJŠ



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Radek Horejš: "Utkání se mi hodnotí dobře jak z pohledu získaných třech bodů tak, ale i předvedené hry, která se musela líbit. Hostující obránci to brali pěkně od podlahy o čemž by mohli vyprávět moje kotníky. Naštěstí jsem je dokázal umlčet několika třiatřicítkama v místní hospůdce :D :D :D Škoda červené pro Martina Leštinu, ale ještě je to mladej kluk a fotbal se pořád učí :D"




Sestavy


FK Borek
M. Pytel [-] - M. Michal [-] , J. Čermín [-] , J. Endlicher [-] (86. R. Kostík [-] ) , M. Leština [-] - J. Frank [-] (89. J. Viktora [-] ) , D. Šťastný [-] , M. Kocina [-] , O. Hanžl [-] (74. D. Eliáš [-] ) , R. Horejš [-] - V. Baščevan [-] (63. M. Severa [-] ) -

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
O. Vala [-] - T. Kabele [-] , L. Čáp [-] (80. O. Melichar [-] ) , D. Bartoš [-] , V. Kaštánek [-] , M. Pumpr [-] (70. V. Nohava [-] ) , T. Vačkář [-] , J. Burda [-] (46. M. Špale [-] ) , J. Burda [-] , V. Strouha [-] , D. Nosek [-] (86. M. Havel [-] )

ŽK: 84. J. Endlicher . ČK: 77. M. Leština .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, HÁJEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 10. 2022 09:48
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 07:50
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 17:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 17:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 13:46
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 12:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 07:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 15:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:14

Tip: výhra domácích