J. Vacek 51. (p.)
R. Štolba 75.
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dačicích se body dělily


Branky


51. J. Vacek (p.) , 75. R. Štolba - 43. A. Buchtele , 60. M. Sokolt
18

Hosté se v prvním poločase ujali vedení po gólu do šatny. Ve druhé půli kopali domácí penaltu, kterou neproměnili. Rozhodčí však nařídil opakování, které bylo sporné a to už domácí skórovali. Jistebnice se poté dostala znovu do vedení, které ale nakonec neudržela a tak došlo na dělbu bodů. V dalším kole do Jistebnice zavítá mužstvo z Veselí a Dačice se utkají v Budějovicích se Čtyřmi Dvory.

 

Záznam penalty, po které nařídil rozhodčí opakování. 

 

 

Sestřih zápasu: 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Josef Novák (trenér): Do zápasu jsme vstoupili velice dobře a po samostatném úniku Štolby jsme mohli jít do vedení. Bohužel náš elitní útočník nezvolil ideální variantu zakončení. Ve zbytku první části jsme místy měli zbytečně komplikovanou výstavbu hry a hosté nás do větších příležitostí nepouštěli. I naše defenzíva fungovala velice dobře a tak byl stav utkání až do samotného závěru poločasu 0:0 s minimem šancí na obou stranách. Bohužel i přesto jsme nakonec ještě inkasovali, když Jistebnice po rohovém kopu vstřelila gól do šatny. O přestávce jsme provedli nějaké změny v organizaci hry a od začátku to bylo na naší hře vidět. Byli jsme více na míči a průnik Beneše brankář hostů musel řešit pouze za cenu faulu a penalty. Distel sice neproměnil, ale penalta se opakovala, protože se dle rozhodčího brankář neudržel na brankové čáře. Opakovanou penaltu bezpečně proměnil Vacek. I nadále jsme byli aktivnějším týmem, ale naše aktivita směrem dopředu přinášela i okénka v naší defenzívě. Jednoho z nich využil nestárnoucí Sokolt a opět jsme museli dotahovat. Štolba však v 75. minutě nechytatelnou bombou zpoza šestnáctky vyrovnal. Posledních 10 minut chtěly oba týmy strhnout vítězství na svojí stranu, tak se hrál fotbal nahoru dolů. Velké šance na obou stranách však pochytali výborní brankáři, tak zápas skončil dle mého názoru spravedlivou remízou.

1.FC Jistebnice
Radim Hešík (trenér): Zápas jsme začali dobře, v úvodu jsme Dačice zatlačili a vytvářeli jsme si šance, ale bohužel se nám je nepodařilo proměnit. V průběhu poločasu si soupeř také něco vytvořil, ale šance skončili buď v náruči našeho brankáře Plachého nebo mimo branku. V závěru poločasu jsme konečně udeřili a Adam Buchtele skóroval a do kabin se šlo za stavu 1:0. Ve druhém poločase jsme zbytečně soupeře pustili do hry a hráli jsme více zataženě, přesto jsme si vytvářeli šance, bohužel jsme je neproměňovali. Pak soupeř vybojoval penaltu, kterou brankář Plachý chytil, ale pomezní rozhodčí Náprava pro všechny nepochopitelně nechal kop opakovat, který již domácí hráč proměnil. Ještě dnes kroutíme hlavou nad tím, při pohledu na video, co vedlo rozhodčího AR2 k tomuto rozhodnutí. Z toho jsme se ale oklepali a podařilo se nám jít zase do vedení, bohužel jsme vedení neudrželi a soupeř opět skóroval, a proto zápas skončil 2:2 a musíme brát bod. Nechceme se na nic vymlouvat, křivdy cítíme, ale své šance jsme proměnit měli.



Sestavy


FK Dačice
J. Marek [-] - R. Štolba [-] , J. Beneš [-] (85. V. Leitkep [-] ) , J. Chyška [-] , T. Zejda [-] , J. Brtník [-] , M. Votava [-] , J. Vacek [-] , M. Distel [-] , P. Slabý [-] , V. Leitkep [-]

1.FC Jistebnice
F. Plachý [-] - V. Podzimek [-] , Z. Šváb [-] , M. Mrzena [-] (78. T. Popelka [-] ) , A. Sváček [-] , M. Fara [-] , T. Ruber [-] , M. Sokolt [-] (87. M. Muž [-] ) , J. Stoszek [-] , P. Horčička [-] (46. P. Turnovec [-] ) , A. Buchtele [-]

ŽK: 66. J. Brtník , 76. T. Zejda , 88. V. Leitkep - M. Sokolt , 39. Z. Šváb , 51. F. Plachý , 62. V. Podzimek , 64. J. Stoszek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - KŘÍŽ Karel, NÁPRAVA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Karel JIndrle ml.
Tip experta: výhra hostů

Tabulkově lépe postavená Jistebnice zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích