0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani tentokrát se budějovické Slavii nedařilo


Branky


20

Přes veškerou snahu se Slavii nepodařilo zlomit sérii proher a tak se stále drží bez bodu u dna tabulky společně s Nemanicemi. Stále však má šanci se ze spodku tabulky odrazit, pokud se oklepe a herně se zvedne. V dalším kole k tomu bude mít příležitost na půdě nováčka soutěže v Mladé Vožici a JIstebnice se utká s mužstvem ze Čtyřech Dvorů.

 

 

Autor sestřihu: Karel Šíma

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitám mužstva): Nehráli jsme špatně a určitě jsme měli na to uhrát nějaké body, nicméně nás sráží obrovské individuální chyby. Opakuje se naprosto stejná písnička jako v loňském roce. Už je na čase zabodovat, snad se nám to tedy povede příští týden ve Vožici.

1.FC Jistebnice
Pavel Kubec (předseda klubu): Zápas jsme nemohli začít lépe, hned v úvodu zápasu se nám podařilo vstřelit rychlou branku. Soupeř šel zhruba po půl hodině hry do 10. Do poločasu se skóre neměnilo a šlo se do kabin za stavu 0:1 pro Jistebnici. V druhém poločasu jsme soupeře dostávali pod velký tlak, svoje šance jsme ale dlouho nedokázali proměnit. Nakonec jsme zápas zlomili na svou stranu a zvítězili 0:3.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Maruška [-] - M. Bohůnek [-] , P. Lhoták [-] (86. P. Hajný [-] ) , M. Hosnedl [-] , J. Hromádka [-] , J. Pinc [-] , A. Cihlář [-] , L. Janák [-] , J. Voldán [-] , J. Klíma [-] (81. T. Zýka [-] ) , T. Dzietonický [-] (23. L. Rychlý [-] )

1.FC Jistebnice
L. Novák [-] - M. Sokolt [-] (83. O. Dušek [-] ) , P. Turnovec [-] (81. D. Ruber [-] ) , A. Sváček [-] (23. T. Popelka [-] ) , A. Buchtele [-] , P. Horčička [-] (46. M. Muž [-] ) , Z. Šváb [-] , V. Vacek [-] , V. Podzimek [-] , T. Ruber [-] , M. Mrzena [-]

ČK: 22. D. Maruška - 52. M. Mrzena .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Votava Pavel - VICAN Miroslav, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Martin Kelbler
Tip experta: výhra hostů

Domácí Slavia ČB i po čtvrté v řadě na body nedosáhne. Jistebnice bude chtít navázat na loupež u nás v Třeběticích. Tipuji výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů