3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bousov se znovu posouvá na druhé místo! Pšovka odjíždí bez bodů


Branky


9

Dolní Bousov, jenž šel do tohoto víkendového kola s možností se dostat zpět na druhou příčku v tabulce, před Polaban Nymburk, ale právě ztrátu Polabanu Dolní Bousov potřeboval. Naopak Pšovka se díky výhře mohla posunout do vrchní poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup

Po pátečním dešti byl terén na některých místech dost mokrý a na pohybu, či stabilitě hráčů to bylo znát. První střelu na branku vyslal ve 4. minutě Michal Pažout po přihrávce Miroslava Horáka, ale gólman Zamazal byl na svém místě.

 

Další dalekonosný pokus Zdeňka Bělíka ze 13. minuty skončil nad brankou hostů.

 

Úvodní branky se přihlízějící fanoušci dočkali v 19. minutě a to zásluhou Miroslava Horáka, jenž u postranní lajny vybojoval míč, přihrál na Zdeňka Bělíka, který poslal pas na Michala Pažouta, ten si ve vápně pohrál s obránci a střelou k levé tyči rozvlnil síť.

 

Další slibná akce přišla ve 24. minutě, kdy Matěj Falta vystřelil z úhlu, gólman Zamazal vyrazil míč před sebe, ale nikdo z hráčů domácích nebyl poblíž, aby míč dorazil do sítě.

 

Ve 29. minutě se do listiny střelců zapsal Jakub Kasal, jenž po rychlé akci dostal míč od Františka Klímy a svoji střelu otřel o záda obránce a míč zapadl k tyči, 2:0. 

 

Ve 37. minutě centroval Michal Pažout, ale Zdeněk Bělík netrefil míč přesně a jedinnou síť, kterou rozvlnil byla ta ochranná.

 

Od této chvíle se do poločasového hvizdu již nic zásadního nestalo a domácí šli do šaten rozhodně spokojenější.

Polevení

V úvodu druhé půle zaútočili hosté, ale Ondřej Klíma se překvapit nenechal a nadále svítila na ukazateli skóre ze strany hostů 0.

 

V 56. minutě domácí obrali Pšovku na středu hřiště o míč, kdy Zdeněk Bělík poslal pas na Michala Pažouta, který stíhaný dvěma obránci vyslal střelu na branku hostí, se kterou si ale gólman poradil.

 

O pár minut později a to v 63. minutě už na střelu Michala Pažouta ale nestačil. Tomáš Honc využil zaváhání obránce hostů, odebral mu míč, poslal přihrávku na Zdeňka Bělíka, ten vybídl ke skórování Michala Pažouta, který poslal míč zkušeně podél padajícího gólmana, 3:0.

 

O minutu později předvedli rychlou akci hosté, ale střela podél vyběhnutého Ondřeje Klímy branku minula a V 78. minutě se po přihrávce Zdeňka Bělíka dostal ke střele Milan Merva, ale míč letěl nad branku.

 

Po této šanci přišel jen závar na konci utkání ze strany hostů, ale ani toto brankovou radost pro Mělník nepřineslo, což znamená výsledek 3:0.

 



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Poslední domácí zápas podzimní části jsme odehráli ve kvalitním výkonu korunovaným třemi brankami v síti soupeře jsme tak poděkovali divákům a fanouškům za podporu v podzimní části sezóny.: Luděk Holub

FK Pšovka Mělník
Jan Studený: S předvedený výkonem jsme moc šancí na úspěch v Bousově neměli. Domácí byli lepším týmem a celkem jednoduše nás přehrávali. V první půli jsme branku domácích ohrozili pouze jednou v úvodu zápasu. Víc šancí jsme si nevytvořili. Nedařilo se nám zachytávat přechody do útoku a domácí toho dokázali dvakrát využít. V druhé půli už tolik šancí domácí neměli, třetí branku jsme jim darovali po chybě v rozehrávce. Po třetím gólu domácí trochu polevili a v závěru zápasu jsme se dostali do dvou vyložených šancí, ale nedokázali jsme toho využít.



Sestavy


Dolnobousovský SK
O. Klíma [-] - F. Klíma [-] , M. Horák [-] , A. Pavliš [-] , M. Horák [-] (80. P. Ježek [-] ) , T. Šolc [-] - J. Kasal [-] (60. J. Keszeg [-] ) , T. Honc [-] (85. D. Boško [-] ) , M. Falta [-] (74. M. Merva [-] ) , Z. Bělík [-] - M. Pažout [-] (83. J. Šolc [-] )

FK Pšovka Mělník
J. Zamazal [-] - J. Pokorný [-] , D. Bursa [-] , P. Šára [-] , J. Chytil [-] (74. R. Miřatský [-] ) , J. Mihalík [-] , R. Šmíd [-] (70. T. Bláha [-] ) , D. Grabmüller [-] , J. Studený [-] (51. M. Havel [-] ) , R. Eder [-] , R. Beneš [-]

ŽK: 77. J. Keszeg .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zuska Oldřich - MAREŠ Bohumil, NELIBA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: Václav Holešovský
Tip experta: výhra domácích

Dolnobousovský SK doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích