Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pětibranková smršť na půdě Pšovky! Rezerva Čáslavi své utkání nezvládla


Branky


8

Domácí Pšovka, jenž v minulem kole zvládla poprvé vyhrát na půdě soupeře v tomto ročníku, šla do utkání určitě v lepším rozpoložení, jelikož její soupeř z Čáslavi v uplnynulém kole pouze remízoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Faktor Pokorný

Od začátku utkání bylo znát, který tým bude v tomto utkání ten dominantní a silnější na míči a byli to právě domácí. 

Šance si tvořili a že jich nebylo málo a tou první osudnou pro Čáslav byla šance Davida Bursy, který rozvlnil síť brankáře Berana poprvé.

Netrvalo to dlouho a právě Jakub Beran musel míč ze sítě lovit znovu. Druhou branku utkání vstřelil Jakub Pokorný a hosté se zdáli býti odevzdaní.

Jediná šance do které se hosté v první pětačtyřicetiminutovce dostali byla ve 35. minutě po chybě obrany domácích a hned to byla kontakní branka. Na 2:1 snížil Jiří Špičák a hosté měli naději.

Tato naděje ale trvala pouhé 2 minuty, jelikož ve 37. minutě přidal svoji druhou branku Jakub Pokorný a vedení Pšovky bylo opět dvoubrankové.

 

Hra na jednu stranu

Do druhé půle se šlo v menším tempu, než do té první a zejména tomu napomohla rychlá branka Jakuba Pokorného v 52. minutě, čímž dokonal hattrick a zdálo se, že rozhodl utkání.

Od této branky vypadli domácí z tempa, jak již bylo řečeno a lehce se do utkání dostávali hosté. Z tohoto tlaku si hosté vytvořili tři brankové šance, ale výborně chytající Zamazal žádný další míč za svá záda nepustil a dokonce chytil i pokutový kop, jenž byla největší šance pro hosty na návrat do zápasu.

Do konce utkání stihli ještě domácí přidat pátou branku, kteriu vstřelil Rostislav Šmíd a uzavřel střeleckou listinu utkání.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Jan Studený: První půli v zápase s Čáslaví jsme zvládli celkem dobře bez větších problémů. Od začátku zápasu jsme byli dost aktivní a vytvářeli jsme si šance. Po půl hodině jsme vedli o dvě branky. Soupeř si vypracoval pouze jednu šanci kterou nevyužil. Druhá půle už byla z naší strany slabší. Podařilo se nám na začátku přidat čtvrtý gól a to nás trochu uspalo. Od té doby jsme vypadli z tempa a hosté nás začali přehrávat.




Sestavy


FK Pšovka Mělník
J. Zamazal [-] - J. Pokorný [-] (68. M. Havel [-] ) , D. Bursa [-] (81. T. Bláha [-] ) , P. Šára [-] (84. T. Ježek [-] ) , J. Chytil [-] (75. M. Merta [-] ) , J. Mihalík [-] , R. Šmíd [-] , D. Grabmüller [-] , J. Studený [-] , R. Eder [-] , R. Beneš [-]

FK Čáslav B
J. Beran [-] - J. Špičák [-] , M. Gonda [-] (68. D. Tůma [-] ) , M. Kurka [-] , V. Klepal [-] , T. Fišr [-] (68. A. Houfek [-] ) , V. Nykodým [-] , A. Novák [-] (80. M. Kubín [-] ) , M. Čáp [-] , M. Lebduška [-] , D. Dastych [-]

Počet diváků: 103. Rozhodčí: Kuba Michal - VLK Miroslav, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 17:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 16:48
Samuel Mičuta

Expert: Josef Matějovský
Tip experta: výhra domácích

Čáslav má dle mého nejslabší mužstvo v soutěži a s Pšovkou prohraje.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 12:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 07:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 15:42
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 08:02
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích