Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2022 16:30

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílená rezerva Čáslavi nezvládla zápas na neutrální půdě!


Branky


3

Ve sváteční dohrávce 1. kola středočeské 1.A třídy sk.B hostila Čáslav (tentokrát výjimečně v Kutné Hoře) Slovan Poděbrady, který to vůbec neměl jednoduché, jelikož rezervu Čáslavi přišla posílit velká část A-týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jistá Čáslav

„I přes vedení po první půli se mi náš výkon nezdál dominantní" Hodnotí první půli Marek Lebduška.

„Oba góly jsme dali jako přes kopírák, akorát vždy z jiné strany. Nejdříve v 32. minutě předložil míč Vilímovi Chábera a poté ve 43. minutě Ronovskému z druhé strany Bašek"

„Soupeř ale hrozil ze standartek a my jsme je horkotěžko bránili" Hodnotí první poločas Marek Lebduška.

Návrat snů

„Druhý poločas jsme vůbec nezvládli".

„Bohužel jsme dostali ze začátku druhé půle po rohu a odrazu gól, naštěstí Ronovský hned vzápětí ze 40 metrů přeloboval gólmana po špatné rozehrávce".

„Po této brance jsme chtěli v klidu dohrát utkání, ale soupeř začal hrozit a my jsme chybovalu v obraně. Bohužel jsme dostali 2 pozdní góly a myslím si, že to je pro nás ztráta dvou bodů". Tak hodnotí utkání asistent trenéra Čáslavi Marek Lebduška.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav B
Marek Lebduška: Představovali jsme si určitě, že v této sestavě dokážeme víc, i s tím jaké jsme měli hráče na lavičce. Doufali jsme, že to utkání zvládneme mnohem jednodušeji. Hosté byli hodně namotivovaní, především v druhé půli. Bohužel nám vázla kombinace ve středu hřiště a komunikace v obraně. Snad to pro nás bude poučení, že nestačí hrát jen první poločas.




Sestavy


FK Čáslav B
O. Barták [-] - J. Vilím [-] , V. Klepal [-] (46. A. Novák [-] ) , M. Kurka [-] (46. T. Havrda [-] ) , M. Kubín [-] , V. Junek [-] , A. Chábera [-] (68. M. Gonda [-] ) , A. Ronovský [-] (61. D. Tůma [-] ) , V. Bašek [-] (81. M. Lebduška [-] ) , V. Nykodým [-] , M. Čáp [-]

SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - M. Lovětinský [-] (73. S. Bulíř [-] ) , M. Švára [-] , N. Ber [-] , C. Hran [-] , F. Horák [-] , J. Riesz [-] (29. M. Pacovský [-] ) , D. Šťastný [-] , P. Mišák [-] , F. Říha [-] , J. Borovička [-]

ŽK: 93. V. Bašek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - HOFFMANN František, PECHAR Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Matěj Brabec
Tip experta: výhra domácích

Domácí potřebují body a očekávám, že posílí o hráče A-týmu.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích