1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Excelentní Pažout znovu rozhodl! Dolní Bousov zůstává 100%


Branky


90. F. Tichý - 38. T. Honc , 47. M. Pažout , 55. M. Pažout
9

Ve 4. kole středočeské 1.A třídy sk. B se utkali dva aspiranti na postup do Krajského přeboru - domácí Hlízov hostil Dolnobousovský SK. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejistý Hlízov

Od počátku zápasu otěže zápasu vzal Dolní Bousov, který svým vysokým tempem překvapil Hlízov. Na domácích zase bylo znát, jak jim moc chybí Růžička, který si odpykává svůj trest.

První minuty byly ve znamení převahy hostů, kterou se snažil již v 6. minutě proměnit v branku Bělík, ale Míšek si s jeho střelou poradil. První pětadvacetimunutovka zápasu nám bohužel více šancí nenadělila, ale hned v 29. minutě se do své první větší šance dostali i domácí, když po centru nebyla branka trefena. „Když už jsme se dostali do podlě mě solidních předfinálních situací, tak jsme je řešili úplně tragickým způsobem“. Líčil problémy před brankou soupeře trenér domácích David Linhart.

Do konce prvního dějství už se do šancí dostávali opět spíše hosté. Bělíkův centr ale bohužel Šolc do branky nedoklepl. V zápětí poslal křižný míč do pokutového území Šolc, Honc přehrál domácího beka, přihrál na Pažouta, kterého Míšek vychytal, ale na dobíhajícího Honce už Míšek nestačil, 0:1.

Tato branka hodně položila výběr domácích a na jejich výkonu to bylo znát. Hned po první brance poslal Sýkora centr do vápna, který si nikdo nenašel, ale po chybném odkopu obrany domácích se k míči dostal Falta, který ho napálil do tyče. Následné šance už branku Míška neohrozily a do šaten se šlo za stavu 0:1.

 

Rozhodující začátek

Úvod druhé půle se hostům vyvedl nad očekávání dobře.

Bylo znát, že více hrát chtějí hosté, kteří na Hlízov vlétli ve velkém stylu. Neúnavný Holc našel hned v úvodu Pažouta, který se nemílil a poslal hosty do dvoubrankového vedení.

Domácí se snažili zvednnout, ale jejich naděje v 50. minutě zhatil Para, který si nechal dát druhou žlutou kartu a byl předčasně poslán do sprch.

A hosté se této šance chopili více než výborně. v 55. minutě předvedli hosté krásnou fotbalovou akci, kterou zakončil kdo jiný než Pažout, 0:3. „Říkali jsme si i o jejich rozdílovém hráči Pažoutovi, který nás ale stejně sestřelil“. Líčil smutně David Linhart

Tato branka ale domácí nepoložila. Tichý, který na hřišti vystřídal Švec a výborně se chytil. Domácí hrozili spíše z dálky, ale žádná z těchto střel Sýkoru nepřekvapila a se všemi si poradil.

To ale neplatí o 90. minutě, kdy famózní akci po levé straně zakončil svůj výborný výkon Tichý, 1:3. „Chtěl bych pochválit Filipa Tichého, který vlétl na hřiště o poločase a byl jedním z nejlepších hráců a svůj dobrý výkon korunoval hezkým gólem“. Chválil svého svěřence David Linhart

Více se v utkání již nestalo a z Hlízova odjíždí Dolní Bousov s plným počtem bodů a zůstává na prvním místě soutěžě. 

 

 

Za poskytnuté fotografie děkujeme Renému Svobodovi. 



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart: Dneska jsme narazili na tým o jehož nesporných kvalitách jsme věděli. Ukázalo se také v plné nahotě jak nám chybí ve středu pole Růžička. Nelíbí se mi, že jsme za poslední půl rok šli snad po desáté do deseti. Výsledek je spravedlivý, i když se mi to říká velmi těžce.

Dolnobousovský SK
Luděk Holub: Hlízov patří pravidelně k favoritům 1.A třídy a na úvod měl stejně jako my, dvě vítězství. Chtěl bych pochválit výborného Pažouta, díky kterému jsme zase dokázali vyhrát



Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - J. Růžička [-] , T. Šusta [-] (62. M. Šváb [-] ) , R. Tafel [-] - V. Para [-] , Š. Váňa [-] , M. Král [-] , M. Puk [-] - V. Maxa [-] , T. Vyhnánek [-] (62. O. Tomíšek [-] ) , J. Švec [-] (46. F. Tichý [-] )

Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - A. Pavliš [-] (78. M. Novák [-] ) , F. Klíma [-] , T. Šolc [-] , P. Ježek [-] - J. Šolc [-] (64. J. Kasal [-] ) , M. Falta [-] (73. M. Merva [-] ) , Z. Bělík [-] , T. Honc [-] , M. Horák [-] (84. M. Horák [-] ) - M. Pažout [-] (63. D. Boško [-] )

ŽK: 45. V. Para - 49. M. Pažout , 76. J. Kasal . ČK: 50. V. Para .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: KUBEČKA Matěj - MANSOUR Jakub, BYDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Jan Studený
Tip experta: výhra domácích

Obě mužstva mají svojí kvalitu. Hlízov domácí utkání zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů