0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani posily z A - týmu nepomohly! Čáslav nezvládla první domácí utkání.


Branky


7

Ve 3. kole středočeské 1.A třídy hostil B-tým Čáslavi na svém hlavním hřišti v okresním derby Hlízov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvouminutovka smrti

Hned od začátku bylo jasně patrné, že Hlízov přijel s chtíčem vysoko vysunutého presinku, který vzhledem k tomu, že Čáslav byla posilněna moc nevycházel a tak se Hlízov přesunul do hlubokého bloku. Čáslav vypadala od začátku zápasu jednoznačně lépe a Hlízov toho ze hry moc neměl. 

V moment kdy se postupně blížila poločasová pauza se ale něco změnilo. Hlízov začal přebírat otěže zápasu a hrozil především ze standartních situací. A jedna z nich byla v zápětí proměněna! ve 43. minutě poslal do vedení výborně hrající Růžička.

Tento gól srazil Čáslav na kolena a hned 2 minuty poté přišla další rána, když Maxa poslal Hlízov už do dvoubrankového vedení a tak se šlo do šaten za velmi neočekávaného stavu, vzhledem k průběhu prvního poločasu. 

Problém pro Hlízov

Hned v úvodu druhé půle musela Čáslav reagovat, aby ještě něco s utkáním udělala. K tomu ji dost napomohl Růžička, který již v 54. minutě obdržel druhou žlutou kartu a odešel předčasně do sprch a založil na pěkný problém pro Hlízov.

Hlízov ale zareagoval pohotově a přesunul se do defenzivního bloku, který jim fungoval v prvním poločase. Hlízovu pomohl v této situaci výborně chytající Míšek, který zlikvidoval nejednu gólovou přílěžitost.

A právě díky výborné defenzivě Hlízov nedovolil Čáslavi ani v oslabení vstřelit jedinou branku a k 3 bodům přidává i čisté konto.



Ohlasy k zápasu



FOTBAL Hlízov
David Linhart: Chtěl bych kluky pochválit za bojovný a poctivý výkon. Mrzí mě, že se nedostalo dneska na všechny hráče z lavičky, protože střídání byla vesměs vynucená.



Sestavy


FK Čáslav B
D. Vyhnánek [-] - J. Vilím [-] , V. Klepal [-] (76. T. Fišr [-] ) , F. Konyvka [-] (66. D. Mužátko [-] ) , T. Havrda [-] , J. Vančura [-] , V. Nykodým [-] (76. A. Novák [-] ) , M. Lebduška [-] , J. Špičák [-] , M. Čáp [-] , M. Kurka [-] (71. D. Dastych [-] )

FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - T. Šusta [-] , J. Růžička [-] , R. Tafel [-] - M. Král [-] , P. Růžička [-] , Š. Váňa [-] (73. V. Para [-] ) , M. Puk [-] , T. Šváb [-] (67. M. Šváb [-] ) - V. Maxa [-] (83. R. Šesták [-] ) , T. Vyhnánek [-] -

ŽK: 4. J. Špičák , 42. M. Kurka - 7. P. Růžička , 55. M. Král , 59. R. Tafel . ČK: 54. P. Růžička .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: VÍCH Patrik - BEČVÁŘ Lubomír, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Samuel Mičuta

Expert: David Linhart
Tip experta: remíza

Hlízov zásadně netipuji, ale budeme se v derby snažit i přes velké posilnění Čáslavi z A-týmu vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů