1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 11:15

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Pažout odstartoval dolnobousovskou jízdu!


Branky


5

První kolo středočeské 1.A třídy odstartovalo. V jednom z prvních zápasů hostil zraněními zužený Slovan Poděbrady rozjetý Dolní Bousov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako na houpačce

Po výsledkově velmi povedené přípravě zavítal Dolní Bousov na hřiště Slovanu Poděbrady, který bohužel nemohl nastoupit v plné sestavě.

Zápas odstartoval tlak hostí, kteří si již v 2. minutě vytvořili první šanci, kdy Zdeněk Bělík napálil míč do tyče brankáře Hadvičáka. Tím ale tlak hostí z daleka nekončil. hned v 6. minutě střela Michala Pažouta lízla břevno a v 8. minutě pálil Matěj Falta nad. Falta se dostal do další šance o 10 minut později, ale opět minul.

Tento tlak ale nevydržel, v 2. polovině prvního dějství si zápas vzali do režie domácí a svým vysokým presinkem nutili hosty dělat chyby. To vústilo až ve faul před vápnem hostí. Míč si postavil Lukáš Jiráň a přímý kop proměnil, 1:1.

Po této brance se ale dostali do hry zpět hosté, začali si vytvářet více šancí. V 38. minutě se ke střele dostal Zdeněk Bělík, ale v síti tato tečovaná střela neskončila. Ve 43. minutě krásně po prvém křídle utekl Pažout a po kombinaci s Bělíkem poslal hosty do vedení a do šaten se šlo za remízového stavu.

Hra na jednu stranu

Druhý poločas začal úplně ve stejném stylu, jako ten první, tudíž tlakem hostí.

Hned po výkopu si míč vzal Pažout, který utekl obraně a nahrál na Bělíka, jehož střelu obrana domácích zblokovala na rohový kop. Chvilku poté se do své první šance v druhé půli dostali i domácí, ovšem nic zajímavého z toho nebylo. A tak se kormidla ujali hosté a to ve velkém stylu.

V 57. minutě si našel přihrávku Keszega ve vápně Honc a poslal Dolní Bousov do vedení, 1:2. Netrvalo to ani moc dlouho a hosté se radovali znovu, konkrétně díky druhé brance Pažouta, jenž utekl obraně z levé strany a zkušeně překonal Hedvičáka, 1:3. 73. minuta přinesla krásný fotbalový moment, kdy Zdeněk Bělík si vzal míč na půli hřiště a dalekonosnou střelou zvýšil vedení na 1:4.

Domácí se ale nevzdávali a zkoušeli si ještě vyvinout tlak a snížit stav, ale to se jim nepodařilo, díky výborným zákrokům Martina Sýkory a tak se už stav nezměnil

 



Ohlasy k zápasu



Dolnobousovský SK
Luděk Holub: Díky kvalitnímu výkonu každého jednoho z hráčů jsme dokráčeli k zisku třech bodů



Sestavy


SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - L. Jiráň [-] (87. M. Halík [-] ) , D. Šťastný [-] (66. M. Lovětinský [-] ) , T. Kanaval [-] (60. J. Hron [-] ) , P. Mišák [-] (60. O. Znamínko [-] ) , M. Švára [-] , J. Bernard [-] , N. Ber [-] , P. Štěpánek [-] , J. Sekera [-] , J. Borovička [-]

Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - P. Ježek [-] , F. Klíma [-] , A. Pavliš [-] , T. Šolc [-] - M. Merva [-] (46. J. Keszeg [-] ) , T. Honc [-] (85. J. Kasal [-] ) , M. Falta [-] (85. D. Boško [-] ) , M. Horák [-] , Z. Bělík [-] - M. Pažout [-] (73. J. Šolc [-] )

ŽK: 38. J. Borovička - 33. F. Klíma , 68. T. Honc .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Brožek Tomáš - ŠEFARA Milan, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Michal Lovětínský
Tip experta: výhra domácích

I když nenastoupíme v plné sestavě, tak si myslím že vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích