2:1
(2:0)
93. D. Pokorný (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr podzimu má vítěze! Chlumec na těžkém terénu přemohl Viktorku Vestec


Branky


13. L. Šedivý , 32. J. Dobiaš - 93. D. Pokorný (vl.)
8

To nejlepší na konec! Dva prozatimní favorité na první místo tabulky se střetli v posledním kole v podzimní části sezony - Chlumec proti Viktorce Vestec. Na těžkém terénu v Chlumci se nehrál zrovna pohledný fotbal, góly ale k vidění byly, a nakonec vzešel z třaskavého duelu jako vítěz tým domácích!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích

Hned v úvodu utkání měly slibné příležitosti oba celky.

 

Ve 13. minutě se diváci dočkali úvodní branky utkání. Na zadní tyči se hlavou prosadil Lukáš Šedivý.

 

Útoky se následně střídaly na obě strany. Chlumečtí hrozili autorem úvodního gólu Šedivým, a poté také Jakubem Dobiášem.

 

Za Vestec pálili tradičně Kalod a Matysík, vyrovnávací branka ale i díky skvělému brankáři Pokornému nepřišla.

 

Ve 32. minutě se domácí radovali podruhé. Po průnikové přihrávce Šípka proměnil samostatný únik na vesteckého Víška Jakub Dobiáš a zvýšil na 2:0.

 

Hosté se v průběhu první půle několikrát rozčilovali nad výroky hlavního sudího, což vyvrcholilo v závěru úvodního dějství, kdy po ostrém střetu Dobiáše s Václavem Ježdíkem zůstal druhý jmenovaný ležet na hrací ploše. Vestečtí se dožadovali červené karty pro domácího útočníka, hlavní rozhodčí ale z kapsy vytáhl pouze kartu žluté barvy.

 

Nic dalšího už první půle nepřinesla, a poločasový výsledek třaskavého duelu mezi Chlumcem a Vestcem byl tak 2:0 pro domácí.

 

Hosté odpověděli pozdě

Viktorka vstoupila do druhé půle s jasným cílem - zatlačit soupeře a co nejrychleji vstřelit kontaktní branku.

 

Vytvořit tlak se hostům povedlo, pokusy Máčeho, Matysíka, Kaloda a Maňáka ale ve většině případů ztroskotaly na fantastickém brankáři Pokorném.

 

Chlumec hrozil především z protiútoků. Nebezpeční byli zejména Šedivý a střídající David Soukup, náskok svého týmu ale nenavýšili.

 

Hostům se přeci jen podařilo vstřelit kontaktní branku, bohužel pro ně ale pozdě. Po skrumáži ve vápně si dal vlastní gól brankář David Pokorný, který tak kosmeticky upravil výsledek na 2:1.

 

Šlágr podzimu tak vyzněl lépe pro Chlumec, který na domácí půdě porazil Viktorku Vestec 2:1, a přezimuje tak na prvním místě tabulky.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Chlumec
Radek Vostárek: Bojovný zápas na těžkém terénu. Moc fotbalové krásy utkání nepobralo, terén byl opravdu těžký. Vítězství je ale asi zasloužené, proměnili jsme šance, které jsme měli. Soupeře vychytal David Pokorný, takže z tohohle důvodu asi zasloužené vítězství.

TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Jedete hodinu do Chlumce a jen doufáte, že se nepotvrdí to, co slyšíte všude okolo od ostatních týmů. Bohužel, u doufání to zůstalo. Terén absolutně neregulérní ke hře, kde jde o zdraví hráčů a rozhodčí, který by to zdraví měl chránit, vám v prvním poločase nepískne ani jeden faul a jen přihlíží k likvidačním faulům domácích. Naopak první šlápnutí na palec hráče Chlumce řeší vyhrožováním kartami apod. Doopravdy hnus, co se děje v 1.A třídě pod kamerami SKFS, a opravdu budu rád, když to Chlumec dotáhne k postupu a zmizí z této soutěže. Kdybych měl říct něco k fotbalu, tak si dovolím říct, že po fotbalové stránce jsme byli jasně lepší, ale bohužel jsme nedokázali proměnit žádnou snad z deseti gólovek. Kluci však zaslouží pochvalu, jak za výkon především ve druhém poločase, tak za to, že poměrně s nadhledem zvládli tento výkon proti čtrnácti hráčům soupeře.



Sestavy


SK Chlumec
D. Pokorný [-] - L. Šedivý [-] , J. Dobiaš [-] (46. D. Soukup [-] ) , D. Nedvěd [-] , D. Novák [-] , O. Šípek [-] , L. Dvořák [-] , D. Reiter [-] , C. Ezeala [-] , D. Žáček [-] , T. Řehák [-]

TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - R. Kalod [-] , V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] , J. Maňák [-] , J. Michálek [-] , R. Matysík [-] , M. Říha [-] (79. J. Ptáček [-] ) , V. Máče [-] , M. Hendrych [-] , P. Pecinovský [-] (79. M. Hlubuček [-] )

ŽK: 21. D. Žáček , 40. T. Řehák , 43. D. Pokorný , 43. J. Dobiaš , 82. L. Dvořák , 88. L. Šedivý - 25. V. Máče , 43. P. Víšek , 86. V. Ježdík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Suchý Aleš - NĚMEČEK Josef, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 14:31

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 07:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 23:30
Matouš Vránek

Expert: Martin Macek
Tip experta: remíza

Šlágr celého podzimu! Oba týmy celý podzim ukazují, že se právem přetahují o první pozici. Bude to velký boj, ze kterého nevzejde vítěz.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 20:42
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 06:18

Tip: výhra domácích