Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2022 10:30

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Snová druhá půle Klecan znamenala tři body proti Podlesí


Branky


4

Fotbalisté Klecan neměli v minulém kole na půdě Milína nárok. Dnes proti nim stál papírově podstatně slabší soupeř, a to Podlesí. To naopak v minulém kole bodovalo, když na hřišti Velké Dobré vybojovalo remízu. První poločas dnešního utkání byl velice vyrovnaný, druhá půle ale vyzněla jednoznačně pro domácí a výsledek hovoří za vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná partie

Utkání bylo od úvodního hvizdu vyrovnané a ani na góly se nečekalo příliš dlouho.

 

Skóre otevřeli v 5. minutě domácí, kdy se po zaváhání hostujícího brankáře trefil Antonín Hrdina.

 

Ihned po rozehrávce však bylo vyrovnáno. Nedorozumění v klecanské obraně potrestal vyrovnávací brankou na 1:1 Filip Šrajn.

 

Po dvou slepených gólech přišla pasáž bez šancí a hrálo se spíše ve středu hřiště. K vidění bylo hodně soubojů a těžký terén fotbalu nepomáhal.

 

Remízový stav trval do 39. minuty. Po rohovém kopu se hlavou prosadil domácí Miloslav Bečka, a poslal tak svůj tým do vedení.

 

Nic dalšího už první půle nepřinesla, a do kabin tak odcházelo spokojenější domácí mužstvo, které vedlo 2:1.

 

Klecanská dominance

Druhý poločas už byl jednoznačně v režii domácích. Byli to oni, kteří byli více na balónu, udávali tempo hry a dostávali se do šancí.

 

V 55. minutě se jim povedlo zvýšit na 3:1. Po krásné individuální akci a přihrávce Ševčíka skóroval Filip Vaktor.

 

O dvě minuty později se asistující Ševčík ocitl v roli samotného střelce. Domácí fotbalista se trefil z dorážky po střele Malého a zvýšil tak už na 4:1.

 

V 65. minutě přišla pátá branka domácího celku. Do odkryté branky zakončoval Ondřej Dvořák.

 

Ve zbytku utkání už se diváci další branky nedočkali, a Klecany tak na domácí půdě porazily Podlesí 5:1.



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa: Za mě naprostá spokojenost. Sice zbytečný gól na 1:1, ale jinak v první půli jsme čekali, co předvede soupeř a popasovali jsme se s tím a ve druhé jsme předvedli velice nadstandardní výkon. Mohli jsme přidat i další góly.

TJ Kovohutě Podlesí
Radim Černohorský: Myslím, že do utkání jsme vstoupili dobře. Po chybě brankáře jsme sice prohrávali 1:0, za minutu jsme ale vyrovnali, také po chybě brankáře, tentokrát domácího. Myslím, že první poločas jsme odehráli celkem solidně a myslel jsem si, že tam nemůžeme prohrát. Druhý poločas jsme ale totálně nezvládli a dostali jsme dardu.



Sestavy


MSK Klecany
O. Kelemen [-] - F. Mančal [-] , L. Urban [-] (82. M. Macke [-] ) , D. Žampach [-] , O. Dvořák [-] (83. P. Svoboda [-] ) - A. Hrdina [-] , M. Ševčík [-] (73. V. Hordashko [-] ) , F. Malý [-] (85. P. Novák [-] ) , P. Hájek [-] , M. Bečka [-] , F. Vaktor [-] (72. F. Tůma [-] )

TJ Kovohutě Podlesí
T. Boudník [-] - Z. Buch [-] (57. J. Jiránek [-] ) , O. Bublík [-] , O. Valta [-] , J. Mezera [-] , M. Šlapák [-] (70. M. Hanáček [-] ) , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] (70. M. Vohradský [-] ) , M. Skočdopole [-] (74. M. Krejčí [-] ) , O. Vojtišek [-] , V. Valčík [-] (57. L. Havelka [-] )

Počet diváků: 72.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Igor Bogár
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnané utkání s minimálním počtem branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích