V Záblatí hrál domácí Tatran Prachatice o klidnou zimu


Branky


24

V areálu Jiřího Pavlíka se za krásného listopadového dne končilo spodzimní částí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vědomi si toho, že výhra jen posune blíž vodám znamenající klid hostili poslední Bavorov, ale jak víme tyto zápasy bývají ošidné. Trio rozhodčích Jan Černý, Michal Ťupa a Václav Heinzl přivedli na hrací plochu pod kostelíkem v Záblatí. Do něho právě ten den osadily nové zvony, které měly přinést s novým zvoněním tři body. Od úvodních minut se hrálo svižně a první čtvrt hodinku se oba gólmani měli co ohánět. Domácí  gólman  Osvald chytil dobré šance hostí a dvakrát odvrátil již téměř jistý gól. Domácí nezůstávali nic dlužni, ale muška byla rozházená a tak Lachkovič, Wagner i Pravda mířili vedle, nebo propagačně a to gólman Koutský pochytal. V 17 minutě již udeřilo domácí se dostávají za obranu bavorovských a Růžička ví jak to umístit a posílá záblatské do vedení. Branka domácí povzbudila, ale hosté dál kousali. V tomto poločase se hrál svižný fotbal, který domácí zvládli a šli do kabin za lepšího stavu.

Druhý poločas začal náporem domácích, kteří chtěli rychle rozhodnout a zajistit si pohodu do závěrečné části. To však nepřicházelo a hosté pomalu získávali převahu. Bavorovští borci přebírali iniciativu a trenéři domácích byli jak na trní. Hrajte na horu, vždyť jsou pořád u nás znělo z lavičky i z tribuny. Domácí po deseti minutách přestali kontrolovat hru. Bavorov hraje nátlakově, ale jeho převaha končila na obraně domácích, kde velmi dobře hráli Vlk a Trost a hodně vypomáhal Lachkovič. Co se dostalo za ně chytil Osvald a tak domácí drželi vedení. O výhru se báli až do konce utkání a pomalu se zatahovali do zadu. Jak to známe tenhle způsob hry bývá fotbalovou sebevraždou. Hosté s blížícím se koncem vrhli vše do útoku a z poslední šancí, kterou byl přímý kop přišel výpomoc i gólman Koutský. Míč si v již nastaveném čase připravil Oláh a umístěnou střelou kolem dlouhé zdi nedal Osvaldovi šanci.  Hosté si tím vezou domů cenný bod. Za výkon ve druhém poločase si ho zasloužili a domácí doplatili fotbalově na hlubokou obranu, která jak i zde ukázalo ovoce nepřináší.

Je to spravedlivý výsledek, kdy za průběh obou poločasů to tak zřejmě mělo být. Máme po podzimu a oba celky čeká náročná příprava na jaro. Hosté budou přemýšlet a hledat formu k záchraně a prachatická rezerva byť má sedm bodů náskok na tom není o moc lépe. Takže přejme borcům obou týmů klidnou zimu a na jaře ať se daří. Tentokrát na pravém břehu Blanice body nezůstaly  za to Bavorovští si po jejím toku vezou cenný bod.

 

Ladislav Beran



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
M. Osvald [-] - B. Pravda [-] , M. Grametbauer [-] , K. Wagner [-] , J. Hrbek [-] , F. Toušek [-] (87. D. Kukačka [-] ) , D. Lachkovič [-] (90. M. Černý [-] ) , F. Kolda [-] (54. P. Brom [-] ) , J. Růžička [-] (83. A. Břicháček [-] ) , M. Trost [-] , A. Vlk [-]

TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - R. Oláh [-] , F. Sluka [-] , D. Řezáč [-] , M. Vondráček [-] (64. B. Slavík [-] ) , M. Polanský [-] , F. Hubáček [-] , R. Funda [-] , Z. Líkař [-] (46. F. Holman [-] ) , D. Folta [-] , P. Štěch [-]

ŽK: 7. J. Hrbek , 28. D. Lachkovič - 25. D. Folta , 29. R. Funda , 57. M. Polanský , 79. F. Hubáček .
Hráči zápasu: M. Osvald .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - ŤUPA Michal, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 11. 2022 11:12
nejdou mně vložit fotografie Ladislav Beran
ladislav.beran@gmail.com
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 17:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 19:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 11:24

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jiří Raba
Tip experta: výhra domácích

Domácí budou chtít napravit vysokou prohru z minulého kola a připíší si tři body. 2:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rezerva Prachatic v Záblatí uspěje a vytvoří si relativní klid pro jarní část.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích