Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně porazila Junior


Branky


20

Volyni čekal v posledním domácím zápase pikantní zápas proti B týmu Junioru ze Strakonic, který chtěl prolomit venkovní prokletí, kdy Strakonice venku vyhrály pouze jednou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty se hrál útočný fotbal, který přinášel i hned velké šance. Jako první se prosadili domácí, když v 16. minutě překonal brankáře Linharta Pavel Temňák. Hosté ale dokázali ve 26. minutě vyrovnat zásluhou Balouška. Vyrovnaný poločas tedy přinesl dvě branky a fanoušci se mohli těšit na druhé dějství.

To začalo velice divoce. Nejprve si vrátili domácí vedení na svojí stranu, když se prosadil ve 47. minutě střídající Steiner, který nastoupil do druhého poločasu. Hosté ale opět vyrovnali, tentokrát hned o minutu později, když brankáře domácích překonal Máška, který také střídal do druhého poločasu. Divoký úvod přinesl ale to nejdůležitější při přerušení, když hostující Šimák prudce strčil domácího hráče do hrudi a za svoje počínání viděl rovnou červenou kartu. Domácí tak dostali přesilovku, kterou dokázali využít až v 73. minutě zásluhou Procházky. Hosté se snažili i potřetí vyrovnat, všechno ale ukončil v závěru Kristián Hájek, který stanovil konečný výsledek zápasu na 4-2. Volyně tak bude hrát o čtvrté místo v posledním kole ve Vlachově Březí příští víkend.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Derby se hrálo pod vynikající diváckou návštěvou. V úvodu zápasu jsme byli lepším týmem. V 10. minutě nejprve nastřelil břevno Dlouhý a o pár minut později Temňák využil samostatný únik po perfektní přihrávce od Chvosty. Hosté hrozili pouze z rychlých brejků a ze standardních situací. Z jedné takové Baloušek nikým nehlídaný na zadní tyči vyrovnal. Do druhého poločasu jsme vstoupili výborně, když Jirka Steiner mladší po minutě na hřišti vstřelil první branku v mužích. Bohužel jsme inkasovali ihned z rozehrávky, když perfektní samostatnou akci proměnil Máška. Po této brance nám pomohl Lukáš Šimák hráč pocházející z Volyně. Který naprosto nesmyslně udeřil našeho hráče a dostal zbytečnou červenou kartu. V 73. minutě Procházka výborně zatáhl míč po levé straně a z poza vápna střelou do šibenice nedal brankářovi šanci. Tato branka hosty zlomila. V závěru zápasu ještě vstřelil pojišťovací branku Hájek Kristián, který také vsítil svojí první branku v A týmu. Závěrem musím vyzdvihnout trojici rozhodčích, protože odřídili derby naprosto perfektně.




Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Hájek [-] , J. Chvosta [-] , P. Temňák [-] , P. Pletka [-] (30. K. Hájek [-] ) , M. Chvosta [-] , J. Procházka [-] (91. J. Čužna [-] ) , J. Peterka [-] , J. Janáček [-] (46. J. Steiner [-] ) , F. Dlouhý [-] , J. Brabec [-]

FK Junior Strakonice B
M. Linhart [-] - T. Bílý [-] , D. Doležal [-] (63. M. Boukalík [-] ) , V. Hozman [-] , D. Míčka [-] (84. P. Kratochvíl [-] ) , D. Šefčík [-] , R. Novák [-] (46. J. Máška [-] ) , J. Baloušek [-] , V. Peroutka [-] , T. Prajzler [-] (74. A. Novotný [-] ) , L. Šimák [-]

ŽK: 49. J. Peterka , 55. P. Hájek , 68. J. Procházka - 53. J. Máška , 69. T. Prajzler , 78. T. Bílý . ČK: 49. L. Šimák .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Ovčáček Josef - KOTNAUER Lukáš, JELÍNEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Kokrda
Tip experta: výhra hostů

Hosté odvezou všechny body. Nebude to ale jednoduché. 1-2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Sousedé v tabulce se rozejdou smírně

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích