8:1
(5:0)
79. F. Toušek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražejov nadělil Tatranu osmičku


Branky


15. T. Hrčka , 25. K. Krýsl , 31. T. Brož , 34. M. Trost (vl.) , 40. T. Hrčka , 77. J. Matas , 83. T. Brož , 89. T. Brož - 79. F. Toušek (p.)
26

V minulém kole přišel těžký souboj s lídrem ze Sousedovic a tento víkend čekal Dražejov o poznání lehčí soupeř, který přijížděl z Prachatic. Tatran ale v minulém kole porazil Cehnice a na toto vítězství chtěli hostující hráči navázat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty měli herní převahu domácí, kteří se také, jako první, radovali z branky. V 15. minutě se prosadil Hrčka. O deset minut později byli domácí fanoušci ještě veselejší, když na 2-0 zvýšil Krýsl. A když během dalších patnácti minut přišly hned tři branky domácích v pořadí Brož, Hrčka a mezi tyto střelce vložený vlastenec Trosta, byl Tatran zralý na ručník. Poločas skončil drtivým výsledkem 5-0 pro Dražejov.

Druhý poločas se už spíše dohrával, za kontroly hry domácími hráči. O branky ale fanoušci nepřišli! Nejprve v 77. minutě zvýšil už na 6-0 Matas, ale hned o dvě minuty později snížil vysoký náskok domácích hostující Toušek, který proměnil nařízenou penaltu. Domácí ale dokázali přidat ještě dvě branky, když se dvakrát trefil v 83. a 89. minutě Brož, který tak zkompletoval hattrick. Dražejov tak nedal Tatranu šanci a zvítězil jednoznačně 8-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: Tento zápas jsme zvládly, jak herně tak manažersky. V neděli totiž hrálo Prachaticím i Áčko a tak na Virt přijeli téměr samí dorostenci. Osmdesát minut zápasu bylo v naší režii, jen se nám nepodařilo využít všechny naše šance. Jinak by byl výsledek asi poprvé dvouciferný. Po 15 minutách otevřel skóre Hrčka. Další dvě branky přidali obránci Krýsl a Brož po perfektních Mertlovo rozích. Čtvrtou branku si dali hosté sami po Šrámkově centru. Do poločasu ještě “bůra” pečetil Hrčka. Po změně stran jsme výrazně polevili, ale i přesto jsme měli balón na noze více my. Další branku přidal až v 77. min. sólovou akcí přes tři hráče Matas. Hosté si pak z brejku došli pro penaltu, kterou se štěstím proměnil Toušek. Proházeli jsme obranu do útoku a našel se střelec hattricku. Tadeáš Brož navýšil v 83. a 89. min na konečných 8:1. Nyní jedeme do sousedních Hoštic na derby, kde bychom chtěli také bodovat.




Sestavy


TJ Dražejov
P. Brož [-] - P. Poláček [-] , O. Koutský [-] , K. Krýsl [-] , T. Brož [-] - D. Hlavin [-] , V. Šrámek [-] , J. Matas [-] , D. Náhlík [-] (25. L. Šulda [-] ) - M. Mertl [-] (56. J. Kalous [-] ) , T. Hrčka [-] -

FK Tatran Prachatice B
Š. Vrhel [-] - F. Toušek [-] , F. Kolda [-] , M. Trost [-] , A. Vlk [-] , A. Břicháček [-] , P. Brom [-] , D. Nosek [-] , J. Hrbek [-] , P. Hlouška [-] , D. Kuzma [-]

Hráči zápasu: T. Brož .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HANZLÍKOVÁ Aneta - CIMRHANZLOVÁ Edita, MRKVIČKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jan Hajný
Tip experta: výhra domácích

Tady záleží na tom, jestli si kluci z A-týmu Prachatic budou chtít spravit chuť stejně jako proti Cehnicím. Pak bych tipoval výhru hostů 1:2. Jinak si myslím, že by Dražejov měl doma uspět 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Souboj ze dna tabulky a snaha o útěz z něj vyzní pro hosty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Domácí se budou trápit a prohrají