0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov loupil ve Volyni! Zitta vstřelil hattrick


Branky


35. F. Zitta , 38. F. Zitta , 65. F. Zitta , 73. J. Sova
30

Volyně v posledních třech zápasech získala pouze bod a doma si v sobotu chtěli hráči Slavoje napravit reputaci. Čekal je ale těžký sok z Vacova, který zatím prohrál pouze v úvodním kole s Chelčicemi a poté v zápase se Sousedovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se mohou v letošním ročníku opřít o útočné duo Bujok+Zitta, kteří dali dohromady už devět branek z celkových osmnácti Vacova. Ve Volyni se hrál vyrovnaný zápas a fanoušci dlouho čekali na branku. Ta přišla až ve 35. minutě v podání Vacova, když se prosadil právě člen útočného dua Zitta. Domácí branka rozhodila a za tři minuty to už bylo 2-0 pro hosty opět díky Zittovi. Poločas tedy skončil dvoubrankovým vedením hostů.

Domácí se snažili na začátku druhého poločasu snížit, ale hosté se dokázali v 65. minutě opět prosadit, když svůj hattrick dokonal Filip Zitta. Hosté ale neměli dost a v 73. minutě dali už čtvrtou branku zásluhou Sovy. Domácí s výsledkem už nedokázali do konce utkání pohnout, i díky tomu, že v 86. minutě uviděl druhou žlutou a následně i červenou Pletka. Vacov si tak připsal výhru 4-0.

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Úvodních pětadvacet minut utkání sneslo z naší strany měřítko. Měli jsme několik dobrých šancí. Bohužel jsme je nedokázali proměnit. Navíc jsme kopali penaltu, kterou Hájek neproměnil. Tato situace nás totálně položila. O pár minut později jsme inkasovali dvě slepené branky. Po poločasové přestávce byl náš výkon bez nasazení. Hosté nás nechali držet balón a útočili z rychlých protiútoků. A dva takové i proměnili. Musíme na tento výkon rychle zapomenout a příští týden to odčinit.




Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Hájek [-] , J. Janáček [-] (85. B. Šitner [-] ) , T. Škopek [-] , J. Chvosta [-] , A. Mack [-] , P. Pubal [-] (58. K. Hájek [-] ) , P. Pletka [-] , F. Frček [-] (46. M. Chvosta [-] ) , J. Peterka [-] , F. Dlouhý [-] (82. J. Brabec [-] )

SK Vacov
T. Lácha [-] - J. Mrázek [-] , M. Vítovec [-] (83. D. Vítovec [-] ) , J. Bubík [-] , K. Procházka [-] - F. Roučka [-] , A. Jírovec [-] , M. Valta [-] , J. Sova [-] - A. Bujok [-] (72. D. Makas [-] ) , F. Zitta [-] (79. T. Hozman [-] )

ŽK: 20. F. Dlouhý , 58. P. Pletka , 58. T. Škopek , 79. A. Mack , 88. J. Brabec - 44. A. Jírovec , 76. D. Makas . ČK: 86. P. Pletka .
Hráči zápasu: F. Zitta .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hladík Pavel - HAKR Vítek, HODÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Alexandr Kravčenko
Tip experta: výhra hostů

Vacov hraje dobrý fotbal, ale ve Volyni to bude mít těžký. Myslím, že Vacov vyhraje těsným rozdílem. 1:2

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté si od Volňky odvezou tři body.

Tip: výhra hostů