R. Funda 51. (p.)
B. Slavík 51. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorov získal první bod. Remízu vyválčil s Dražejovem


Branky


51. R. Funda (p.) , 51. B. Slavík (p.) - 3. T. Hrčka , 78. M. Mertl
30

V neděli čekal Bavorov další souboj o první body v letošním ročníku. Doma čekali hráči z Bavorova na soupeře z Dražejova, který v minulém kole získal první body za výhru nad Bělčicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A hosté nalezené sebevědomí potvrdili už ve 3. minutě, když se po nádherné kombinaci prosadil Hrčka. Bohužel ale přišla hned chyba ve 4. minutě v hostující obraně, kterou potrestali domácí zásluhou Slavíka. Domácí byli díky vstřelené brance na koni a měli více ze hry. Herní převahu ale nedokázali využít a poločas skončil tedy po jednom gólu na obou stranách.

Druhý poločas se aktivita vrátila na stranu hostů z Bělčic, ale branka přišla na druhé straně. Po zákroku na Foltu se k penaltě postavil v 51. minutě Radim Funda a bezpečně ji proměnil. Domácí Bavorov tak otočil stav zápasu na 2-1. Hosty ale inkasovaná branka nakopla a v 78. minutě dokázali díky výborně hrajícímu Mertlovi vyrovnat. V posledních minutách se skóre už nepohlo a zápas tak skončil remízovým výsledkem 2-2, který více brali domácí. Pro Bavorov šlo totiž o první bod v letošní sezoně.



Ohlasy k zápasu



TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: V Bavorově nebyl vůbec dobrý terén po dlouhodobém dešti. Nám se podařilo jít brzy do vedení sehranou kombinací na pravé straně hřiště. Poláček centroval na Mertla, který prodloužil hlavu Hrčkovi a ten dával do prázdné brány. Bohužel minutu na to jsme si chtěli ulevit směrem dozadu, ale opět po naší chybě hosté srovnávali na 1:1. To nás celkem zarazilo a domácí si vytvářely šance naštěstí bez většího ohrožení. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a opět začali tlačit. Naneštěstí domácí Folta šikovně padl v našem vápně a sudí se rozhodl pro penaltu. 2:1. To nás nakoplo a začali jsme ohrožovat branku domácích více a více. Bohužel se ujala pouze jedna akce, kde opět Mertl uklidil míč hlavou za záda Líkaře. Stav utkání se již neměnil a my jsme ztratili 2 body. Na pouť máme doma Cehnice.



Sestavy


TJ Sokol Bavorov
Z. Líkař [-] - P. Duda [-] , P. Gašpar [-] , R. Oláh [-] (63. B. Slavík [-] ) , P. Štěch [-] , R. Funda [-] , D. Calta [-] (90. L. Šíma [-] ) , D. Folta [-] , L. Kautman [-] , M. Polanský [-] , F. Sluka [-]

TJ Dražejov
P. Brož [-] - P. Poláček [-] , O. Koutský [-] , T. Brož [-] (80. L. Šulda [-] ) - D. Náhlík [-] , J. Matas [-] , V. Šrámek [-] , D. Hlavin [-] - T. Hrčka [-] , M. Mertl [-] (83. J. Holfeld [-] ) - K. Krýsl [-]

ŽK: 62. D. Folta - 58. K. Krýsl , 90. O. Koutský . ČK: 88. J. Holfeld .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: JELÍNEK Ladislav - HLADÍK Pavel, RADA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí vydřou body.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Martin Linhart
Tip experta: výhra hostů

Dražejov těsně zvítězí a nechá Bavorov na spodku tabulky. 1:2

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté odvezou všechny body

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů