Střelské Hoštice doma nestačily na Sedlice


Branky


31

V sobotu přivítaly Střelské Hoštice tým ze Sedlic, který chtěl odčinit těsnou domácí porážku se Sousedovicemi. Hosté ale nebyli jediní, kteří chtěli napravit zaváhání v minulém kole. Hoštice totiž dvakrát ztratily vedení v Chelčicích, kterým nakonec podlehly 2-3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohužel se ale domácím začátek vůbec nepovedl a hosté šli brzo do vedení. V 7. minutě se prosadil David Janoušek. Bohužel ale další branka už nepřišla a poločas tak skončil těsným vedením Sedlic 1-0.

I druhý poločas se hrál nahoru dolů, ale jak domácí brankář Petržílka, tak i hostující Vančát předváděli jisté zákroky. V 61. minutě ale právě Petržílka nedosáhl podruhé na míč a David Dumský poslal hosty už do vedení 2-0.  Domácí se pak hnali za snížením a nakonec kapituloval i hostující brankář Vančát, proti kterému se prosadil v 80. minutě Hlava. Všechny naděje domácích na body ale zhasly hned vzápětí. V 84. minutě se prosadil Panuška. Domácí už s výsledkem nedokázali nic udělat a hosté si tak odváží důležité tři body za vítězství 3-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda (hráč): Zápas jsme začali tak, jak jsme skončili minulý v Chelčicích. Opět odražený míč na vápno, tam nepokrytý v klidu střílející hráč a my v úvodu prohráváme. Zbytek poločasu byl hodně bojovný a až na pár sporně posouzených situací v podání hlavní arbitra nic zajímavého nepřinesl. Do druhé půle jsme šli s odhodláním utkání alespoň zremizovat. Bohužel po tečované střele v 61.minutě jsme prohrávali 2:0. Jiskřičku naděje vykřesal v 80.minutě Hlava, který po Křížném pasu od Kokrdy krásně zakončil. Bohužel hned za čtyři minuty si hosté po rychlém protiútoku do naší rozhozené obrany vzali dvougólový náskok zpět. Utkání vyhrál lepší tým a my to respektujeme. Snad přivezeme nějaké body z Vacova




Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
D. Petržilka [-] - M. Virostek [-] , J. Strnad [-] , I. Gatcan [-] , O. Koudelka [-] , M. Kokrda [-] - P. Hlava [-] , V. Dohonyi [-] , K. Heřman [-] - P. Mašík [-] (28. J. Kuncl [-] ) , V. Křivanec [-] (75. M. Červený [-] )

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - J. Čabrádek [-] , J. Petráš [-] , D. Houzar [-] - M. Čapek [-] , Š. Brynda [-] , D. Dumský [-] , M. Sladký [-] , D. Janoušek [-] - P. Vaněk [-] , Z. Mikeš [-]

ŽK: 7. K. Heřman , 86. I. Gatcan , 89. M. Kokrda - 65. Z. Mikeš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vejčík Vít - HÁJEK Vladislav, ANŠLÁG Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 9. 2022 12:59
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí vyhrají za tři body.

Václav Plachta

Expert: Martin Linhart
Tip experta: remíza

Celkově očekávám vyrovnané utkání s minimem šancí. Soupeři si body rozdělí. 1:1

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Budeme chtít napravit smolné zaváhání z Chelčic

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza