2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražejov získal první body


Branky


27

V sobotu čekal fanoušky v Dražejově zápas dvou týmům, kterým se vstup do soutěže vůbec nepovedl. Hosté, kteří uzavírali své čtyři venkovní zápasy, měli na svém kontě pouhopouhý bod a domácím svítila v kolonce body dokonce nula.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl mnoho šancí na obě strany.  Ani jeden z týmu ale nedokázal šance využít, když hostům pomohla jednou tyč po šanci domácího Hrčky. Poločas, který přinesl mnoho šancí na obou stranách i zranění hlavního sudího přinesl bezbrankový výsledek.

Ve druhém poločasu začali domácí hosty přehrávat, ale branku tlak dlouho přinést nechtěl. Nejprve trefil opět Hrčka podruhé brankovou konstrukci a už to vypadalo na bezgólový den.  Pak přišla 79. minuta, při které střídající Holfeld našel svým centrem Mertla a ten poslat Dražejov do vedení. Sám Holfeld dokázal přidat i druhý gól v 82. minutě, když uklidil míč do branky po akci Šrámka. Domácí Dražejov tak získal první body za výhru 2-0 nad Bělčicemi. Ty stále nemůžou najít recept bez svých zraněných opor na vítězství a mají pouhý bod po čtyřech kolech.

 

Foto: Michaela Hroníková



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: K sobotnímu utkání na Virtě jsme přistoupili zodpovědně a odhodlaně změnit předchozí porážky. Bělčicím se také na podzim nedaří, takže šlo o 6 bodů. Hosté v první půli drželi balon a měli slušný přechod do útoku. Naštěstí efektivita byla na nule. Nám se dařilo ohrozit bránu více, resp. Hrčka její konstrukci. Kuriozitou bylo, zranění hlavního rozhodčího cca ve 30. min. Situace se ale rychle vyřešila. Hlavičku Koutského po rohu neuvěřitelně zlikvidoval Dražan. Hosté z malého vápna přehodili s naším gólmanem i bránu. V druhé polovině utkání se nám dařilo zvýšit tlak a opět Hrčkovo střelu zastavila konstrukce branky. V 77. min. měl trenér zlatou ruku. Vypustil hladového Holfelda a ten během pěti minut dokázal najít krásným centrem Mertla a ještě uklidit Šrámkovu individuální akci. Ve čtvrtém kole se nám tedy povedly hned tři poprvé. Výhra, vstřelená branka a nula vzadu :-D. V neděli jedeme do Bavorova, který se také na podzim trápí a tam budeme chtít bodovat.




Sestavy


TJ Dražejov
P. Brož [-] - P. Poláček [-] , O. Koutský [-] (77. J. Holfeld [-] ) , F. Brázda [-] , T. Brož [-] - D. Hlavin [-] (89. J. Kalous [-] ) , V. Šrámek [-] , J. Matas [-] , D. Náhlík [-] (67. K. Krýsl [-] ) - M. Mertl [-] (87. T. Hynek [-] ) , T. Hrčka [-] -

TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - M. Vrbský [-] (45. J. Vejšický [-] ) , J. Houda [-] (74. M. Fiala [-] ) , M. Ráž [-] , O. Páca [-] , A. Ježek [-] , M. Hrkel [-] , L. Mach [-] (83. P. Folberger [-] ) , J. Cibulka [-] , T. Ježek [-] , K. Zeman [-]

ŽK: 17. T. Brož - 74. J. Houda .
Hráči zápasu: D. Hlavin .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ROTHSCHEDL David - PÁNEK Milan, FICKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jan Hrach
Tip experta: výhra domácích

Dražejov bude chtít poprvé v sezóně vyhrát, dát gól a přetlačí Bělčice. 2:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích