3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrocený duel ovládl domácí Husinec


Branky


33. V. Cais , 70. V. Cais , 93. I. Štangret - 75. J. Chvosta , 82. A. Mack
27

V sobotu čekal domácí Slavoj Husinec další těžký zápas, ke kterému jako soupeř dorazila Volyně. Domácí chtěli odčinit porážku ze Střelských Hoštic, kde padli těsně 3-2 po obratu domácích. Hosté naopak měli výborný start do letošního ročníku, když po třech zápasech měli na kontě sedm bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli v prvním poločase víc na míči a měli herní převahu. I díky tomu, že se hráči Volyně nemohli dostat do zápasového tempa.Domácím vynesla převaha i vedení, když se ve 33. minutě prosadil Cais. Domácí tak po poločase vedli 1-0.

Hosté se ve druhém poločasu domácím vyrovnali a snažili se je dostat pod tlak. Branka ale padla na opačné straně. V 70. minutě se po zákroku na hostujícího hráče hnal Husinec do protiútoku, který proměnil svojí druhou brankou v zápase Cais. Hosty tato branka ještě víc namotivovala a dokázali zápas vyrovnat! Nejprve se prosadil v 75. minutě střídající Chvosta a sedm minut na to v 82. minutě vyrovnal Mack. Už to vypadalo, že zápas skončí dělbou bodů. V nastavení ale přišel nejdůležitější moment zápasu. Domácí zahrávali rohový kop, při kterém se v pokutovém území událo několik momentů na jednou. V době rozehrání byl hostující brankář Mráz přidržen a následně povalen domácím protihráčem, obránce Čužna inkasoval tvrdý úder do hlavy a další obránce byl počastován klasickým "šlapákem". Domácí se nakonec k nevoli hostů po tomto závaru ve vápně prosadili zásluhou Štangreta. Následně obdržel červenou kartu Kneifl za udeření soupeře do hrudi. V zápase to nebyla jediná červená karta, protože po dvou zákrocích viděl hostující Procházka dvě žluté a následně i právě zmíněnou červenou kartu, jako první. Vyhrocený závěr nám tak trošku předurčil to, co nás bude nejspíše čekat v jarní části při zápase ve Volyni. Tento podzimní zápas ale skončil a Husinec si tak připsal tři body za vítězství 3-2.



Ohlasy k zápasu



SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Zápas se mi hodnotí těžce. V prvním poločase jsme se nedostali do naší hry. Byli jsme příliš statičtí a dělali jsme spoustu chyb. Domácí zaslouženě vedli zásluhou Caise. Ve druhém poločase jsme se zlepšili a dostali do hry. Bohužel rozhodčí v čele s panem Ovčáčkem byli proti abychom domácí dostali do souvislého tlaku. V 70. minutě opět předvedl svojí (ne)kvalitu pan Ovčáček, kdy naprosto úmyslně neodmával faul na našeho hráče a domácí z protiútoku vstřelili druhou branku. Tato branka nás ještě více nabudila a zatlačili jsme domácí do vlastního vápna. Nejprve se v 75. minutě prosadil po dorážce Chvosta, který se zapsal do historie klubu jako jeden z nejmladších střelců v A-týmu mužů. O pár minut později se nám podařilo vstřelit vyrovnávací branku zásluhou Macka. Bohužel galapředstavení rozhodčích pokračovalo, když v poslední minutě nastavení domácí z rohového kopu dali vítěznou branku. Při tomto rozehrání byl náš brankář oběma rukama stržen na zem a obránce Čužna byl udeřen pěstí od domácího hráče a utrpěl otřes mozku. Za celý oddíl mu přejeme brzké uzdravení a návrat na hřiště. Rozhodčí ani jednu situaci údajně neviděl. Doufám, že tento výkon rozhodčích byl pouze na základě nekvality a ne zákulisními tahy.



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
M. Váša [-] - L. Novotný [-] , V. Trobl [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Wágner [-] , V. Cais [-] , P. Ťápal [-] , I. Štangret [-] , M. Zelený [-] , J. Schwarz [-] (20. M. Předota [-] ) , O. Váša [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Hájek [-] , T. Škopek [-] (55. J. Chvosta [-] ) , A. Mack [-] , P. Pubal [-] (85. P. Temňák [-] ) , J. Procházka [-] , P. Pletka [-] , F. Dlouhý [-] , R. Prihara [-] , J. Brabec [-] , J. Čužna [-]

ŽK: 58. M. Předota , 74. M. Wágner - 28. P. Pletka , 68. T. Škopek , 68. F. Frček , 74. J. Čužna , 74. J. Procházka . ČK: 93. R. Kneifl - 77. J. Procházka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - OVČÁČEK Josef, MAREK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jan Hrach
Tip experta: remíza

Zde očekávám bojovný fotbal, týmy si rozdělí po bodu. 2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích