Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice konečně bodovaly! Vyšláply si na B tým Junioru


Branky


26

V neděli zajížděl tým z Cehnic k utkání do Strakonic. Junior vstupoval do zápasu v roli favorita a hráči měli jasný úkol zvítězit, nad týmem z Cehnic. Hosté naopak mohli jenom překvapit a hrát bez tlaku, který hráče nesvazoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl i přes mnoho gólových šancí. Hráči Junioru měli sice víc míč na kopačkách, ale jejich převahu nedokázali přetavit v gólovou šanci.

Druhý poločas konečně vytoužené branky přinesl. V 72. minutě se prosadil Kratochvíl a poslal domácí do vedení 1-0. Ti se ale radovali z vedení pouhé tři minuty. V 75. minutě dokázali hosté zásluhou střídajícího Lukáše Bednaříka vyrovnat. Domácí v prvním zápase inkasovali od Vlachova Březí v nastavení gól na 3-3. A tentokrát bylo nastavení dokonce mnohem bolestivější pro Junior. V nastavení, v 91. minutě, se prosadil druhý střídající hráč Cehnic Havelec a ten odpálil euforii hostů. Trenér hostů Jiří Prokeš měl šťastnou ruku na střídání. Jak Bednařík, tak i Havelec nebyli na hřišti ani deset minut a dokázali skórovat. Díky jejích gólům tak hosté zvítězili 2-1.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice B
Martin Linhart: trenér „B“ týmu: Zápas se těžko hodnotí. Jsme na balónu dobře kombinujeme, ale branku se nám nepodaří vstřelit. Opět spoustu nevyužitých šancí. Soupeř čekal na naši chybu a ty přišly rovnou dvě. Cehnice nám dali lekci z produktivity a odváží si všechny body. Pozitivně hodnotím hru dorostenců. Nejlepší hráč Junioru Kratochvíl.




Sestavy


FK Junior Strakonice B
P. Moudrý [-] - J. Benedikt [-] , L. Šimák [-] (71. O. Bambásek [-] ) , M. Boukalík [-] , V. Hozman [-] , D. Šefčík [-] , P. Kratochvíl [-] , S. Tipanic [-] , J. Baloušek [-] (62. M. Hrašný [-] ) , D. Doležal [-] (78. M. Linhart [-] ) , V. Peroutka [-]

Sokol Cehnice
M. Přech [-] - V. Menšík [-] (32. J. Kuric [-] ) , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , J. Prokeš [-] (67. L. Bednařík [-] ) , P. Krejsa [-] , P. Šebesta [-] , M. Kováč [-] (81. P. Havelec [-] ) , O. Sadlak [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-]

ŽK: 54. L. Šimák - 45. O. Martínek , 54. M. Martínek , 66. P. Krejsa , 70. L. Čech .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: HRUŠKOVÁ Katka - PETRIČÁK Daniel, HOCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Kristián Hájek
Tip experta: výhra domácích

Junior přivítá na své půdě Cehnice, kterým se vstup do nové sezóny moc nepovedl. Junior bude mít převahu v držení míče a vyhraje tento zápas 4:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Strakonické derby vyzní pro Junior.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích