Střelské Hoštice otočily zápas s Husincem!


Branky


43. P. Lemberger , 63. P. Hlava , 81. V. Křivanec - 23. V. Cais , 25. V. Cais
26

Ve třetím kole přivítaly Střelské Hoštice doma Husinec. Hosté se chtěli oklepat po debaklu 2-7 se Sousedovicemi a domácí naopak navázat na vysokou výhru 5-1 v prvním kole, pravě zdomácího hřiště proti Cehnicím. Zápas nabídl výbornou partii, kterou měli hosté dobře rozehranou díky dvěma gólům Caise. Domácí ale otočili nepříznivý výsledek a po výhře 3-2 berou plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šedesát převážně domácích diváků čekalo na první branku do 23. minuty. Ke smůle většiny to byli ale hosté, kteří se dostali do vedení díky brance Václava Caise. Bývalý hráč Tatranu nelenil a podruhé propálil domácího brankáře Petržílka už za další dvě minuty. Hosté tak vedli už 2-0 ve 25. minutě. Domácí se tlačili za brankou a ta nakonec přišla ještě před poločasem. Ve 43. minutě se prosadil Pavel Lemberger. Druhý poločas tak sliboval hon domácích za minimálně vyrovnáním.

Tlak domácích ve druhém poločasu byl enormní a přinesl i tížené ovoce. V 63. minutě vyrovnal na 2-2 Hlava. Už to vypadalo, že si týmy body rozdělí, za remízu 2-2. V 81. minutě nakonec Hoštice dokonaly obrat a brankou Křivance zasadily tvrdý úder hostům. Na branku letní posily z Katovic už hosté nenašli odpověď a domácí tak zvítězili 3-2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda: kapitán: Utkání velmi pěkné úrovně se pro nás od poloviny prvního poločasu nevyvíjelo vůbec dobře, neboť jsme dostali dva slepené góly. Naštěstí se nám podařilo do poločasu snížit zásluhou Lembergera. Do druhé půle jsme šli s cílem brzy vyrovnat. To se nám podařilo v 63.minutě když se prosadil Hlava. Obrat utkání jsme dovršili deset minut před závěrečným hvizdem když nás poslal do vedení Křivanec.




Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
D. Petržilka [-] - M. Kokrda [-] , O. Koudelka [-] (61. K. Kohout [-] ) , I. Gatcan [-] , J. Šíp [-] (57. V. Křivanec [-] ) , J. Strnad [-] - K. Heřman [-] , P. Hlava [-] , V. Dohonyi [-] , P. Lemberger [-] - J. Kuncl [-] (71. V. Novák [-] ) -

TJ Slavoj Husinec
M. Váša [-] - L. Novotný [-] , V. Trobl [-] (75. M. Předota [-] ) , K. Penzenstadler [-] (46. J. Schwarz [-] ) , M. Wágner [-] , V. Cais [-] , P. Ťápal [-] , I. Štangret [-] , M. Zelený [-] , V. Matsola [-] , O. Váša [-]

ŽK: 62. P. Lemberger , 74. V. Křivanec - 70. M. Wágner , 81. V. Cais .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - ROTHSCHEDL David, ANŠLÁG Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 9. 2022 13:06
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Kristián Hájek
Tip experta: výhra domácích

Střelské Hoštice vyhrají na úkor hostujiciho celku z Husince 2:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Husinec navázal na špatné jaro a v tomto utkání si z Hoštic nedoveze ani bod.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích