Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně během první půl hodiny rozhodla zápas a odnáší si vítězství nad Tatranem!


Branky


25

Volyně v sobotu chtěla navázat na tři body proti Cehnicím a doma je čekal B tým Tatranu, který minulé kolo ubojoval remízu 1-1 proti Střelským Hošticím. Domácí výbornou půl hodinou, při které přidali tři branky, rozhodli zápas. I přes to, že hosté do poločasu snížili na 2-3, vytouženou třetí branku už nepřidali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas pro Volyni začal nejlepší možným způsobem. Po 17 vteřinách se prosadil středopolař Petr Hájek a poslal domácí do vedení. Ve 12. minutě byli domácí ještě veselejší! Branku na 2-0 přidala předsezónní posila z Malenic, Jiří Brabec, který nadvakrát proměnil penaltu. Půl hodinu hrůzy dokonal ve 28. minutě brankou na 3-0 Temňák a zdálo se být hotovo. Hosté ale nesložili zbraně a už ve 34. minutě korigoval skóre na rozdíl dvou gólů Jan Hrbek. A to nebylo za poločas všechno, protože tři minuty před koncem poločasu, ve 42. minutě, se zásluhou Petra Hlouška dostal Tatran na rozdíl jednoho gólu. Divoký poločas tedy skončil za stavu 3-2 pro Slavoj.

Druhý poločas už žádnou akci, která by skončila v síti, nepřinesl. Domácí tak pokračují ve výborném startu do nového ročníku a mají na svém kontě sedm bodů z devíti možných . Tým z Prachatic zůstává po třech kolech na jednom bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba, vedoucí mužstva: Začátek zápasu byl z naší strany výborný, už v sedmnácté vteřině se trefil Hájek po výborné přihrávce od Brabce, který obral o míč hostujícího obránce. Ve 12. minutě jsme zahrávali pokutový kop, ke kterému se postavil Brabec. Penaltu však neproměnil, ale naštěstí střelu brankář pouze vyrazil před sebe a napodruhé už brankáře překonal. Ve 28. minutě Hájek poslal ukázkovou kolmou přihrávku mezi obránce a Temňák svůj samostatný únik s přehledem proměnil. Po této skvělé půlhodině jsme naprosto přestali hrát. O pár minut později přišel trest v podobě korigujíci branky. Pár minut před poločasem jsme vymysleli velkou chybu v obraně a hosté vsítili kontaktní branku. Po poločasové bouři jsme druhý poločas odehráli zkušeně a výhru si pohlídali. Hosty nepustili do žádné šance.




Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Hájek [-] , J. Chvosta [-] , A. Mack [-] , P. Pubal [-] (78. J. Steiner [-] ) , P. Pletka [-] , P. Temňák [-] , J. Peterka [-] , F. Dlouhý [-] , J. Brabec [-] (90. M. Vávra [-] ) , J. Čužna [-]

FK Tatran Prachatice B
R. Suchý [-] - J. Růžička [-] , P. Brom [-] (85. D. Kukačka [-] ) , P. Řezník [-] , J. Hrbek [-] , F. Toušek [-] (80. V. Podlaha [-] ) , P. Miesbauer [-] , F. Kolda [-] , P. Hlouška [-] (58. P. Zenkl [-] ) , M. Gramblička [-] (72. D. Kuzma [-] ) , R. Rypáček [-]

ŽK: 70. A. Mack .
Hráči zápasu: P. Hájek , J. Brabec .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Křížek Danek - HAKR Vítek, HOCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Kristián Hájek
Tip experta: výhra domácích

Volyně na domácí půdě vyhraje. Poslední zápas si poradila s týmem z Cehnic, které nehrály vůbec špatný zápas. Bude to hodně vyrovnaný zápas, který skončí 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Souboj celků, které se v úvodu soutěže trápí skončí nerozhodným výsledkem

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích