Prachatice doma sahaly po vítězství. Bod pro hosty zachránil Vršecký!


Branky


24

V Záblatí, kde hraje domácí zápasy B-tým Prachatic, se odehrál v sobotu odpoledne zápas mezi již zmíněným B-týmem Tatranu a Střelskými Hošticemi. Domácí chtěli odčinit porážku ze Sousedovic 6-0 a naopak hosté navázat na domácí výhru 5-1 proti týmu z Cehnic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velice vyrovnaný a pohledný fotbal přinesl první branku ve 29. minutě po akci domácích. Ti založili akci, která se táhla od levého obránce až k pravému záložníkovi Filipu Touškovi. Ten se dostal do úniku a sám proti brankáři se dokázal prosadit střelou mezi nohy. Další šance už ani jeden z týmu nevyužil a to i díky záchranné brzdě domácího hráče, při které mohl hostující Lemberger sám na brankáře. Rozhodčí ale červenou kartu neudělil a poločas tedy skončil 1-0 pro Tatran.

Druhý poločas dlouho branku nechtěl přinést a zdálo se, že Tatran po úvodním debaklu získá tři body. Hosté ze Střelských Hoštic byli ale nakonec, za svojí aktivitu v druhém poločase, odměněni. V 85. minutě se dokázal prosadit po centru Vršecký, který na zadní tyči napálil míč do sítě a domácí brankář Růžička neměl šanci. Týmy se tedy rozešly smírně po bodu za remízu 1-1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda (kapitán TJ Sokol Střelské Hoštice): Na hřišti v Záblatí na nás čekal fyzicky i technicky dobře připravený soupeř. V prvním poločase stojí za zmínku: 1. vedoucí gól domácích, 2. nepochopitelné nevyloučení obránce Prachatic za faul na Lembergera, který by postupoval sám na gólmana, 3. nesmyslný ofsajd Hlavy, který vybíhavší ze své obranné poloviny v ofsajdu podle výkladu pravidel být nemohl, 4. neproměnění šance domácích, kdy se blýskl Petržílka. Druhý poločas byl z našeho pohledu lepší tomu prvnímu a po zásluze jsme byli odměněni vyrovnávací brankou, když se trefil Vršecký. Domácí nastřelili v druhém dějství tyč. Zvenku bod bereme.



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
J. Růžička [-] - M. Grametbauer [-] (30. D. Kukačka [-] ) , P. Zenkl [-] (53. A. Vlk [-] ) , P. Řezník [-] , J. Hrbek [-] , P. Brom [-] , F. Toušek [-] (74. T. Kojan [-] ) , R. Rypáček [-] , P. Hlouška [-] (79. A. Břicháček [-] ) , M. Gramblička [-] , F. Kolda [-]

TJ Sokol Střelské Hoštice
D. Petržilka [-] - M. Virostek [-] , I. Gatcan [-] , O. Koudelka [-] (59. V. Vršecký [-] ) , M. Kokrda [-] - V. Dohonyi [-] , K. Heřman [-] (50. M. Červený [-] ) , P. Lemberger [-] , V. Braťka [-] , P. Hlava [-] - J. Kuncl [-] (83. P. Mašík [-] ) -

ŽK: 42. M. Grametbauer , 77. T. Kojan - 53. M. Kokrda , 78. V. Vršecký , 86. V. Braťka .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: JELÍNEK Ladislav - KŘÍŽ Karel, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 8. 2022 20:40
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích