Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice nadělovaly v Husinci a jsou po dvou kolech stoprocentní


Branky


23

Po domácí výhře 6:0 nad „béčkem“ Prachatic přijížděli hráči Sousedovic k zápasu do Husince, kde je čekal místní Slavoj. Ten chtěl navázat proti favoritovi na výhru 2:1 ze hřiště Bavorova. To se ale domácím hrubě nepovedlo a Sousedovice vyhrály v Husinci vysoko 7:2. Hattrickem se blýskl Josef Šourek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Už od první minuty měl zápas vysoké tempo a fanoušci dlouho na branku nečekali. Ve 13. minutě se prosadil hostující kapitán Hrach. Husinec ale záhy odpověděl v 19. minutě brankou Wágnera.  Hosté si vzápětí ve 21. minutě vzali vedení zpět. První svojí brankou se prosadil Šourek. O deset minut později hosté odskočili hosté na rozdíl dvou branek, když se znovu prosadil Šourek. Poločas hrůzy pro domácí dokončil minutu před koncem poločasu Filip Duba.

 

Druhý poločas

 

Druhý poločas začal stejně, jako ten první skončil. Pátou branku přidal za hosty ve 47. minutě Petráň. Hosté stále neměli dost a tak přišel na řadu už dvakrát zmíněný Josef Šourek, který se v 66. minutě potřetí skóroval a zkompletoval hattrick. Zápas se postupem času už začal pouze dohrávat, ale i přes tuhle skutečnost se ještě prosadily oba dva týmy. V 85. minutě domácí Štangret a gólový účet zápasu uzavřel dvě minuty před koncem na konečných 7-2 Vaněček.

 

autor: VÁCLAV PLACHTA



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
M. Váša [-] - M. Předota [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Wágner [-] , V. Cais [-] , P. Ťápal [-] , I. Štangret [-] , M. Toman [-] , S. Toušek [-] , V. Matsola [-] , O. Váša [-]

FC Znakon Sousedovice
T. Holý [-] - J. Hrach [-] , J. Šourek [-] , D. Petráň [-] , M. Hromíř [-] , O. Vaněček [-] , Š. Fábera [-] , F. Duba [-] (50. M. Křiváček [-] ) , D. Marcinko [-] , L. Duba [-] , D. Brož [-]

ŽK: 33. V. Cais , 88. O. Váša .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Karel - JELÍNEK Ladislav, HÁŠA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů