0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec veze bod


Branky


27

Na půdu Větřní odjížděl Sedlec s nepočetnou sestavou. Trenér Šindelář měl na lavičce pouze dva fotbalisty, když pomoci přišel i matador Miloslav Voráček. K tomuto stavu přispělo i souběžně hrané utkání B mužstva, ale také velký počet omluvenek. Naopak se v základní sestavě objevil, po dlouhé pauze, útočník David Reindl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas utkání byl herně vyrovnaný, Sedlečtí se do lepších příležitostí dostali hned v úvodu utkání, ale ani Milan Pešek, tak David Reindl při zakončení úspěšní nebyli. Domácí hrozili střelami z větší vzdálenosti a především pak ze standardních situací, které měli precizně natrénované. Ale ani fotbalistům z Větřní se skórovat nepovedlo.

 

V druhém poločase kvalita hry opadla. Hosté balon dopředu spíše jen nakopávali a k výraznějšímu ohrožení brankáře Votýpky se nepropracovali. Domácí častěji drželi míč na kopačkách a opět hrozili standardními situacemi, po nichž několikrát zazněla branková konstrukce sedlecké svatyně. Branku tak ani jedno mužstvo vstřelit nedokázalo a tak si soupeři do tabulky připsali po bodu.

 

Zdroj: sksedlec.klubweb.cz

 



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Zápas jsme chtěli jednoznačně vyhrát a nic jiného nás nezajímalo. To, že nám to soupeř nedá zadarmo jsem hráče upozorňoval. A musím říct, že jsme byli herně naprosto tragický a hráli jsme chodící fotbal. Nedokážeme si vytvořit za 90 minut ze hry žádnou šanci, tak to je opravdu na zamyšlenou všech hráčů. Jsme pod dekou, ale za to si můžeme jen sami. Moc mluvíme na hřišti, ale málo hrajeme. Vyčítá si jeden, ke druhému věci, kdo toho víc zkurvil, ale přitom si nedokážeme přihrát na dva metry ,zpracovat balon, dát do hry kvalitu. Je pravda, že jsme dali 3brevna a asi dvě tyče, ale vše ze standardních situacích. Herně to je katastrofa. Všichni jenom povídají, ale že by někdo vzal míč, byl trošku drzej a vzal to na sebe, přešel jednoho dva hráče a nebo šel někam hold do míst, kde to trošku bolí, chtěl dát góla a strhnout ten mančaft, tak to ani náhodou. To radši jenom pusou povídat a vyčítat. Někteří hráči momentálně jsou vůbec na hraně vykonnosti 1.B. Třídy!! Prostě tragédie co se týče fotbalu!! Hold se z toho musíme dostat, ale jen hezkýma řečma to nepřijde, rozhoduje výkon a touha po vítězství na hřišti a nikde jinde to neuhrajeme..

SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Tentokrát jsme dávali jedenáctku dohromady těžko, ale nakonec jsme základní sestavu neměli vůbec špatnou. Přišel nám útočník David Reindl a byl na hřišti znát. V prvním poločase to bylo herně vyrovnané, branka mohla padnout na obou stranách, ale nestalo se. V druhém poločase, zhruba od 60. minuty jsme odpadli a hráli už především domácí. Šance měli zejména po standardkách, některé signály zahráli opravdu pěkně. Ale tentokrát se nás drželo i štěstí, když domácí několikrát trefili břevno nebo tyč. Bod tak bereme. Pro oko diváka nebyl tento zápas nikterak atraktivní, spíše podprůměrný. Věřím, že pokud se nám podaří se do dalších kol sejít, nějaké body ještě přidáme.



Sestavy


SK Větřní
M. Votýpka [-] - S. Churan [-] (50. P. Podskalský [-] ) , P. Vnuk [-] , L. Konečný [-] , P. Sluka [-] , J. Taher [-] (82. T. Kalkuš [-] ) , A. Didkivský [-] , J. Dušek [-] , A. Krák [-] (63. T. Hromada [-] ) , M. Ješina [-] , F. Soukup [-]

SK Sedlec
T. Kabelka [-] - L. Koňarík [-] , J. Zíka [-] , M. Samohejl [-] (77. T. Folvarský [-] ) , R. Hudec [-] , M. Pešek [-] (87. M. Voráček [-] ) , M. Peterka [-] , D. Reindl [-] , V. Kozel [-] , V. Reitinger [-] , L. Bašar [-]

ŽK: 28. P. Sluka , 59. M. Ješina , 74. P. Podskalský - 43. L. Bašar .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Klimeš Jiří - VEČERNÍK Radek, GONDEK Marian (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Radek Hudec
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že nám podaří dovést všechny body.

Tip: výhra domácích

Domácí nehráli v Olešnici špatně a doma uspějí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích