1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec ztratil bod v závěru zápasu


Branky


30

Na domácí půdě přivítali Sedlečtí hosty z Hrdějovic.Počasí a zejména četné dešťové srážky se na sedleckém hřišti významně podepsaly a tak se zápas odehrál na velice obtížném a podmáčeném terénu. V období prázdnin a dovolených nebyl ani jeden celek zdaleka kompletní, nicméně v každém týmu bylo připraveno dostatek fotbalistů. Oba týmy měli v brance novou tvář. Na domácí straně to byl Tomáš Kabelka, příchozí z Netolic, na straně druhé Bohuslav Šturma, který zamířil do Hrdějovic z Jankova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu byl gólový, hned třetí minuta znamenala branku, to když do vápna nacentroval domácí Kozel a nabíhající Radek Hudec překonal Šturmu hlavou, nutno podotknout, že brankáři velice ztížil zákrok kluzký terén – 1:0.  Hosté s odpovědí nečekali příliš dlouho, v 5. minutě, na levé straně hřiště, kdy domácí stoper Reitinger dostal v souboji ránu do obličeje, hra pokračovala dál, osamocený hrdějovický hráč nacentroval přesně svému spoluhráči Josefu Melicharovi na hlavu, který poslal míč k tyčce domácí branky – 1:1. Poté pokračovala pasáž, kdy se ani jeden tým příliš k ohrožení branky nedostával, hosté se snažili kontrolovat hru a byli aktivnějším týmem. Domácí si vypracovali pouze pár standardních situací a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Druhý poločas byl herně vyrovnanější, hosté vyprodukovali pár střel, ale výrazněji se prosadit nedokázali a to ani z přímého kopu těsně za vápnem, tak ani z nepřímého kopu v pokutovém území po malé domu brankáři Kabelkovi. Za domácí se v 83. minutě ocitl v dobré pozici útočník Vávra, ale svůj střelecký pokus nenamířil mezi tyče. Když vše již spělo k remízovému konci, sedlečtí před vápnem nabídli míč hostujícímu Miroslavu Tresslovi, který střelou k tyči zajistil svému týmu 3 body.

Zdroj: sksedlec.klubweb.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Nastoupili jsme znovu s pár vynucenými změnami v sestavě. Hrálo se na podmáčeném terénu, což také hru komplikovalo, ale na to jak hodně před zápasem pršelo, na tom ještě bylo hřiště relativně dobře. Podařilo se nám jít do vedení, což je příjemná změna, hlavně oproti loňskému jaru, kdy jsme každý zápas brzy prohrávali, bohužel se nám vedení nepodařilo udržet dlouho. Zejména v prvním poločase na tom hosté byli lépe, ale výrazné šance si nevytvořili, stejně jako my. V druhém poločase to už vypadalo spíše na remízový zápas. Bohužel jsme v závěru udělali chybu, kterou hosté potrestali a tak nemáme ani bod. Jsem rád, že se nám do branky povedlo přivést Tomáše Kabelku, je to zkušený brankář, což i nyní dokázal a zachytal velice dobře. Čekají nás dva venkovní zápasy, doufám, že se chytneme a uhrajeme první body v nové sezóně.




Sestavy


SK Sedlec
T. Kabelka [-] - M. Pešek [-] (56. L. Koňarík [-] ) , I. Cibuzar [-] , M. Pešek [-] , M. Rybáček [-] , K. Kozák [-] (77. O. Voráček [-] ) , V. Vávra [-] , V. Kozel [-] , V. Reitinger [-] , R. Hudec [-] , L. Bašar [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
B. Šturma [-] - M. Ridvan [-] , J. Melichar [-] (46. M. Hrdlička [-] ) , M. Tressl [-] , P. Kukačka [-] , F. Leiš [-] (89. V. Šiška [-] ) , P. Nedvěd [-] , D. Mašek [-] (86. M. Babec [-] ) , O. Lipold [-] (62. R. Zemek [-] ) , P. Voráček [-] , M. Winkler [-]

ŽK: 79. R. Hudec - 40. M. Winkler .
Hráči zápasu: M. Tressl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - ERNST Martin, RYŠLAVÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hrdějovice započaly sezónu bezgólovou remízou, Sedlec padl ve Slavči Oba tedy čekají na první vítězství a mám takový pocit, že blíž mu je a bude tým hostí. Sedlečtí si budou muset ještě počkat.

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Miroslav Ješina
Tip experta: výhra hostů

Tady si myslím že to také bude vyrovnaný souboj ale Hrdějovice budou šťastnější a odvezou si ze Sedlece 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů