3:1
(3:0)
73. M. Král
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Malše Roudné bere všechny body


Branky


2. M. Benda , 13. M. Benda , 29. D. Hrouda - 73. M. Král
30

Rezerva Malše Roudné ztratila v prvním kole všechny body na hřišti Ledenic a tak chtěla své zaváhání napravit. Soupeřem jí byla silná Zlatá Koruna, která jistě bude bojovat o přední příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se událo během prvních třiceti minut, kdy domácí tým zápas rozhodl. Hned po dvou minutách se trefil Martin Benda. Krátce na to přidal Martin Benda svou druhou branku a když po necelé půlhodině vstřelil hlavou branku domácí Dominik Hrouda bylo o osudu utkání rozhodnuto. 

Zlatá Koruna zápas sice nezabalila a byla velmi nebezpečná, ale výborně chytajícího Havlíčka překonal pouze Matěj Král a tak všechny body zůstaly doma. Hostující tým i přes prohru bude patřit k favoritům soutěže.  



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): „Do zápasu jsme vstoupili výborně a ve 2. minutě šli do vedení po hezké akci Bendy. Za deset minut to bylo 2:0, kdy opět proměnil Benda. Poté už se hosté dostávali víc do hry a i do šancí. Ve 29. minutě vstřelil gól hlavou po rohu Hrouda. Od té doby, ale už bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Měli jsme obrovské problémy se zachytáváním rychlých akcí soupeře. Druhý poločas byl již ve znamení obrovských šancí Zlatky, ale nás několikrát podržel výborný Havlíček a nebo hosté netrefovali branku. Z naší strany nebyl druhý poločas herně vůbec povedený, nedokázali jsme podržet balon, hráli jsme na velkém prostoru a nechávali místo pro kombinaci hostům. Ti naštěstí proměnili pouze jednu šanci. Zlatka byla hodně těžkým soupeřem, má velice dobře poskládaný tým a bude hrát vysoko. Převedený výkon z naší strany nebyl ideální, ale musím před kluky smeknout za bojovnost. Jsme hodně mladý tým, a máme na čem pracovat, ale když si kluci budou plnit, co mají, tak o nás strach nemám.“ Zdroj: malseroudne.cz/




Sestavy


TJ Malše Roudné B
D. Havlíček [-] - D. Horejš [-] , R. Jinšík [-] (46. D. Budín [-] ) , M. Bartoš [-] , D. Hrouda [-] , D. Šrámek [-] (88. M. Jurásek [-] ) , P. Jusufi [-] , M. Benda [-] (69. A. Stankay [-] ) , J. Tomášek [-] , F. Pazourek [-] , P. Volák [-]

SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - M. Kroupa [-] , J. Wagner [-] , J. Zajíc [-] , B. Miletić [-] - L. Matúš [-] , F. Persán [-] - D. Fuciman [-] (64. M. Štěpánek [-] ) , J. Sláma [-] (55. M. Král [-] ) , V. Beránek [-] (82. D. Bjaček [-] ) , J. Šebelka [-]

ŽK: 17. D. Hrouda , 36. R. Jinšík , 77. D. Budín , 90. P. Jusufi - 35. J. Šebelka , 84. F. Persán , 84. M. Král .
Hráči zápasu: D. Havlíček , M. Benda , D. Hrouda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kocina Martin - HORA Karel, STACH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Roudenské jsem viděl osobně v minulém kole, když padli v Ledenicích. Ačkoliv jsem je favorizoval, výrazně lepší v zápase nebyli a řekl bych, že po zásluze padli. Koruna naopak vstoupila do ročníku ve velkém stylu a v desetigólové bitvě doslova rozsekala Velešín. Věřím, že i v tomto klání se budou Zlatokorunští radovat z vítězství.

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Miroslav Ješina
Tip experta: výhra hostů

Tady si myslím, že Zlatka ukáže kvalitu a zkušenosti a Roudné přejede.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích