4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov se v posledním kole radoval z vítězství


Branky


18
V posledním utkání podzimní části I. A třídy se hrál průměrný fotbal s jasnou převahou domácího mužstva. Od začátku si domácí hráči vytvářeli jednu šanci za druhou. V cestě jim stál nejen nejlepší hráč Slavie brankář Lukáš Rychlý, ale i bolest domácího týmu, neproměňování šancí. Jenom v první čtvrthodině měli čtyři výborné šance.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padla pouze jedna branka

V 7. minutě se po přihrávce Krále trefil Václav Hruška (1:0). Největší a vyloženou šanci měl v 15. minutě Štrouf, který se po povedené akci octl sám před brankářem, ale jeho prudká střela šla přímo do náruče hostujícího gólmana. Tím byl brankostroj domácích v prvním poločase vyčerpán.

Václav Hruška ve druhé půli nastřílel hattrick

Druhý poločas zahájili domácí opět náporem. Hned ve 46. minutě krásně hlavičkoval Rytíř. Brankář hostí se opět vyznamenal. V 50. minutě se po centru J. Hrušky trefil opět Václav Hruška (2:0). Po této brance byla hra dost neurovnaná. Hosté se prakticky k žádným šancím nedostali a domácí hráči už přestali hrát ten svůj nátlakový fotbal. Snad to bylo i tím, že trenéři chtěli dát možnost i dalším hráčů na lavičce, a jako by vyšli z tempa. V 67. minutě měl vyloženou šanci střídající Havlík, ale z malého vápna přestřelil. V 68. minutě se dostal ve vápně k míči Václav Hruška a přesnou střelou dovršil svůj hattrick (3:0) V 71. minutě dokončil Václav Hruška svoje střelecké galapředstavení a po přihrávce Štroufa zvýšil na 4:0. Za zmínku ještě stojí, že 75. minutě vystřídal Václava Hrušku lehce zraněný stoper Doubrava a během 10 minut se dostal do třech vyložených šancí. Hlavně jeho krásná hlavička po rohu Mládka volala po gólu. Tímto vítězstvím v posledním kole podzimní části se Chýnov usídlil na třetí příčce se stejným počtem bodů jako první Třebětice a druhé Bernartice. Miroslav Mládek (předseda klubu)


Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - D. Král [-] , M. Štrouf [-] (72. J. Hladík [-] ) , V. Hruška [-] (75. J. Doubrava [-] ) , O. Mládek [-] , J. Petrů [-] (72. M. Lhoták [-] ) , J. Hruška [-] (61. D. Havlík [-] ) , V. Hruška [-] (83. D. Štiller [-] ) , F. Zadražil [-] , A. Rytíř [-] , S. Mareš [-]

SK Slavia České Budějovice
L. Rychlý [-] - P. Lhoták [-] , T. Dzietonický [-] (46. D. Maruška [-] ) , T. Zýka [-] (72. P. Hajný [-] ) , A. Švagr [-] , J. Pinc [-] (83. ) , A. Cihlář [-] (89. Š. Křivánek [-] ) , L. Janák [-] , J. Voldán [-] , P. Mrzena [-] , J. Novák [-] (56. J. Klíma [-] )

ŽK: 47. F. Zadražil , 71. V. Hruška - 65. A. Cihlář .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - KŘÍŽ Karel, MRÁZ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 09:48
Dana Bendová

Expert: Aleš Červenka
Tip experta: výhra domácích

I když se Slavia herně a výsledkově zvedla, Chýnov doma body neztratí.

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 19:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 20:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 19:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 05:50

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích