Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 10:15

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Meteor opět remizoval


Branky


18

Fotbalisté táborského Meteoru se v posledním zápase podzimu představili v Českých Budějovicích proti "Čtyráku". V zápase prohrávali už o dva góly, ale dvěma brankami, na konci první a na začátku druhé půle, dokázali vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté na konci poločasu snížili dvoubrankový náskok domácích

Do utkání vstoupil lépe domácí celek, který se dostal do vedení už ve 4. minutě zásluhou Rachače, který uklidil míč do prázdné brány. Hostům se na těžkém terénu nedařila kombinace, což hrálo domácím do karet. Ve 28. minutě měl ve vápně Meteoru snadnou pozici ke skórování Hofmann, který využil chyby v obraně a navýšil vedení na 2:0. Ve 35. minutě měli možnost také hosté, ale brankář si hlavičku Lachouta pohlídal. Strkanice, která byla k vidění posléze však hosty nakopla a na hřišti byla vidět jejich převaha. Tu zužitkoval ve 45. minutě Sedláček, který snížil poločasové manko na rozdíl jediného gólu.

Meteor vyrovnal skóre a body se dělily

Do druhé půle vstoupili hosté aktivněji než domácí a hned po deseti minutách se dočkali vyrovnání, když se hlavou prosadil Kollárik. Poté však přišla zajímavá možnost pro domácí, kteří měli standardní situaci z hranice vápna. Jidrle však trefil pouze tyč. V 65. minutě měl gól na kopačce také Lachout, který se po přiťuknutí od Nerudy zjevil ve velké šanci, jenomže netrefil bránu. Patnáct minut před koncem měli možnost standardní situace z hranice pokutového území i hosté, ale Lachout napálil míč do zdi. Poslední šanci zápasu měl ještě Neruda, kterému se nepodařilo z vápna přelobovat brankáře, a tak zápas skončil zřejmě spravedlivou remízou 2:2. Meteor tak po další ztrátě přezimuje na 6. příčce vyrovnané tabulky a Čtyři Dvory na 10. pozici. Vojta Kollárik



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Martin Lafata (trenér): Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, podařilo se nám brzy vstřelit první branku a krátce na to i druhou. Pak jsme ale neproměnili stoprocentní šanci na 3:0 a na konci poločasu z naivní chyby dovolili soupeři snížit. Na začátku druhé půle soupeř ze standardní situace vyrovnal a po zbytek zápasu byla hra vyrovnaná s několika šancemi na obou stranách, i když asi největší byla na naší straně, když jsme z výborně zahraného trestného kopu nastřelili tyčku. Myslím si, že remíza je nakonec spravedlivá pro obě mužstva.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
D. Pecha [-] - L. Hofmann [-] , D. Čermák [-] (70. D. Trča [-] ) , T. Dubský [-] , M. Rachač [-] , J. Řepa [-] , V. Houška [-] , K. Jindrle ml. [-] , M. Matušek [-] , F. Král [-] , M. Pavlík [-]

FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - V. Kollárik [-] , V. Sedláček [-] , L. Neruda [-] , D. Velek [-] , P. Lachout [-] , P. Štumfol [-] (80. M. Sokol [-] ) , F. Široký [-] (75. J. Benedikt [-] ) , F. Štrincl [-] (46. M. Pecka [-] ) , D. Fiala [-] , J. Pípal [-]

ŽK: 14. M. Matušek , 30. J. Řepa , 34. M. Rachač , 78. M. Pavlík - 34. V. Kollárik , 34. P. Lachout , 48. D. Fiala , 63. V. Sedláček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Brych Jiří - TALÍŘ Milan, HNILIČKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 09:48
Dana Bendová

Expert: Aleš Červenka
Tip experta: výhra hostů

Myslím, že domácí budou sahat po bodu, ale Meteor těsně zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 20:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 19:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 05:50

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza