Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | Zlín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Návojná rozstřílela naivně hrající Mladcovou


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve třetím kole zlínského okresního přeboru hostil tým Návojné rezervu Mladcové. Oba týmy se na začátku nové sezóny nachází každý na jiném pólu tabulky a tak nebylo nic divného v jaké gólové hody se zápas změnil. Domácí Návojná rozstřílela naivně hrající hosty v poměru 6:1. V zápase se hattrickem blýsknul domácí kapitán Josef Řehák.

První dvacetiminutovka rozhodla o vývoji zápasu

Úvod zápasu vyšel lépe hostům, kteří se dostali do velké šance, ale Kahaja neuspěl. To bylo na dlouho ze strany hostujícího týmu vše. Pak už se ke své hře dostali domácí, kteří převzali otěže zápasu a po dvou standardních situacích byl na ukazateli stav skóre 2:0, kdy se nejprve trefil v šesté minutě Josef Řehák a ve dvacáté minutě navýšil skóre ve prospěch domácích Talčík.

Postupně se začala hra vyrovnávat, ale těsně před poločasem inkasovali hosté z podobné situace potřetí z kopaček Josefa Řeháka.

Do šaten odcházeli spokojenější domácí, kteří vedli 3:0. 

Domácí po řadě šancí nabídnutých chybující hostující obranou si s chutí zastříleli

Nástup do druhé půle vyšel hostům, ale nevyužili dvě dobré příležitosti na úpravu skóre. Pak začali hosty domácí přehrávat a nebýt hostujícího brankáře Ondráše bylo by skóre zápasu hodně nelichotivé. V 70. minutě následovala další chyba v obraně hostí a domácí Sedlačík věděl jak naložit s nabídnutou šancí. Zanedlouho po obdržené brance dokázali hosté snížit skóre, když se na levé straně dobře uvolnil Jirsák a jeho centr nadvakrát zužitkoval Lebánek.

Domácí ale už další korekci skóre nedovolili a v závěru po dalších chybách hostujícího celku zvýšili konečné skóre na hrozivých 6:1. Nejprve po rohovém kopu trefil Líňa a rozvlnil síť za Ondrášem po páté a v závěru  si hosté nechali školácky utéct domácího kapitána Řeháka, který se nemýlil a završil svůj výborný výkon hattrickem. 



Ohlasy k zápasu


Návojná
Naňák Alois - vedoucí domácího mužstva: Když dáte šest branek, tak se výkon mužstva hodnotí velmi dobře. Dalším pozitivem dnešního zápasu je, že jsme mohli do hry zapojit i širší kádr.

FK Mladcová B
Radek Klepal - sekretář hostujícího týmu: Domácí mužstvo nás předčilo pohybem, rychlostí a důrazem. Posílení sestavy béčka se tentokrát projevilo kladně, namísto sedmi jsme v Návojné inkasovali jen šest branek dodal ironicky sekretář oddílu.



Sestavy


Návojná
R. Fojtík [-] - M. Kříž [-] , M. Lorenc [-] (46. V. Ptáček [-] ) , R. Talčík [-] , V. Janáč [-] - J. Naňák [-] (50. J. Sedlačík [-] ) , P. Šánek [-] (48. A. Šánek [-] ) , O. Macháč [-] , P. Řehák [-] , J. Surý [-] (50. F. Líňa [-] ) - J. Řehák [-]

FK Mladcová B
R. Ondráš [-] - T. Mackovík [-] , L. Hruška [-] , O. Bečica [-] , J. Černý [-] - M. Damborský [-] , M. Venený [-] , J. Chludil [-] (55. M. Zbořil [-] ) , D. Kahaja [-] (50. P. Jirsák [-] ) - M. Lebánek [-] , J. Zapletal [-] -

Místo: Návojná. Počet diváků: 100. Rozhodčí: LEBLOCH Roman - LEBÁNEK Miroslav (N), PTÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 SK Zlín 1931 14 41:7 37
2 FK Štípa 14 55:20 34
3 FK Luhačovice B 14 47:22 32
4 TJ Kašava 14 32:29 26
5 Újezd 14 32:28 24
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 George Amoako Danquah 13
2 Ondřej Šebák 10
3 Lukáš Fiodor 10
4 Jakub Hlavňovský 10
5 Martin Martinus 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 57 63,3% 0
2 Jiří Klik 50 66,7% 0
3 Libor Adamik 38 60,3% 1
4 Tomáš Krejča 26 61,9% 0
5 Jiří Středulinský 16 59,3% 0
Zobrazit celou tabulku