2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body zůstaly v Chýnově


Branky


21

Chýnovští fotbalisté potvrdili na domácím trávníku roli favorita a vybojovali se soupeřem z Veselí n/Luž., kterému se letos moc nedaří, povinné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chýnov ovládl první poločas

Domácí fotbalisté, (kteří nastoupili ještě stále bez zraněného svého gólmana Průši), neponechali nic náhodě a hned od prvních minut si vynutili územní převahu, takže se hra pohybovala převážně na polovině hostů. Ve 2. minutě se uvolnil na pravém křídle Štrouf, přihrál do dobré pozice Václ. Hruškovi, ale ten těsně minul pravou tyč veselské branky. Skóre se však měnilo již v 6. minutě, kdy Kavkou výborně zahraný rohový kop nasměroval na malém vápně nepokrytý domácí stopér Doubrava hlavou za Hejlova záda a dostal tak své mužstvo do vedení 1 : 0. Domácí i nadále pokračovali v náporu a v 11. min. dostal ideální přihrávku do běhu za veselskou obranu rychlý Mareš, ale jeho nevydařený lob skončil jen v náručí veselského brankáře. Na dvoubrankový náskok domácích pak zvýšil v 18. minutě Král, který si našel ve vápně odražený míč a přesnou střelou rozvlnil síť za veselským gólmanem Hejlem podruhé, 2 : 0.  Do té doby hodně nevýrazně hrající hosté se až po této druhé brance v jejich síti trochu osmělili a hra se přece jen trochu vyrovnala. Ve 31. minutě se dostal do úniku rychlý hostující Ježek, ale jeho střelecký pokus zablokoval na poslední chvíli vracející se Vl. Hruška. Ve 35. minutě již zvedali po dorážce Krále domácí fanoušci ruce nad hlavu potřetí, ale jejich radost zkazil zvednutý praporek pomezního sudího, který viděl těsné ofsajdové postavení Krále a tak branku hlavní rozhodčí Lepič neuznal. V závěrečných minutách prvního poločasu se pak hrálo především ve středu hřiště, takže si již žádné z mužstev nějakou vyloženou gólovou šanci nevytvořilo.

Domácí si dvougólový náskok pohlídali

Druhý poločas však již prakticky nic zajímavějšího nenabídl, domácí fotbalisté hru celkem bezpečně kontrolovali a hosté se do nějakých střeleckých příležitostí prakticky vůbec nedostávali a co na branku prošlo, to vyřešil spolehlivě F. Zadražil, náhradník za Průšu v brance domácích.  Za zmínku tak stojí jen tři prudké nebezpečné střelecké pokusy aktivně hrajícího chýnovského Kavky v 64. minutě, v 67. minutě a v 74. minutě, ale ani jedno jeho zakončení se nevešlo mezi tři tyče. V 79. minutě pak došlo ke kuriózní situaci u veselské branky, kdy nastřelil tyč vlastní branky jeden z hostujících obránců, od tyče šel míč po brankové čáře za překonaným Hejlem do druhé tyče, tam se snažil míč dotlačit do branky domácí Kavka, ale veselský gólman jej na brankové čáře nakonec pohotovým zákrokem ukryl ve své náruči… Závěr zápasu se již pak jen dohrával, domácí celek navíc využil všech pěti střídání, hosté na obrat neměli a chýnovští se již spokojili s dvoubrankovým náskokem. V dalším kole Chýnov zamíří na půdu Kovářova a Veselí bude hostit hráče z Třebětic.

 

Pavel Kulveit



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): Jsem spokojený. Samozřejmě, že jsme chtěli na domácím hřišti potvrdit 4 body z posledních dvou těžkých zápasů na hřištích soupeřů : v Dačicích a ve středeční dohrávce v Jistebnici, což se nám podařilo. Do 20. minuty jsme vstřelili dva góly a po té jsme hru již kontrolovali a hosty jsme prakticky do žádné vyložené šance nepustili. V týdnu se chceme dobře připravit na sobotní zápas v Kovářově, kde budeme chtít rovněž uspět.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Libor Zeman (trenér): Nevstoupili jsme do utkání vůbec dobře a hned v úvodu jsme propadli při prvním rohovém kopu domácích a Chýnov se dostal lacino do vedení. Domácí byli v první půli fotbalovější a zaslouženě si vytvořili dvoubrankový náskok. Ve druhém poločase již byla hra vcelku vyrovnaná, my jsme však žádnou svou akci nedotáhli do gólového zakončení, neboť nám chybí zodpovědnost, kdo by to vzal na sebe a skóroval a s tím se trápíme prakticky od prvního podzimního kola.



Sestavy


FC Chýnov
F. Zadražil [-] - D. Král [-] (90. J. Hladík [-] ) , P. Kavka [-] (82. M. Lhoták [-] ) , M. Štrouf [-] (55. D. Ursacher [-] ) , V. Hruška [-] , O. Mládek [-] (66. J. Pták [-] ) , D. Havlík [-] (66. J. Hruška [-] ) , V. Hruška [-] , A. Rytíř [-] , J. Doubrava [-] , S. Mareš [-]

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - M. Ježek [-] , P. Hájek [-] (70. D. Fichtner [-] ) , M. Čížek [-] , F. Štětina [-] , D. Čech [-] , J. Bursík [-] , P. Nuhlíček [-] , M. Křiklán [-] , P. Šimek [-] (46. F. Kirilovicz [-] ) , M. Vančata [-]

ŽK: 40. D. Havlík , 44. J. Doubrava - 60. P. Nuhlíček , 83. F. Štětina , 88. J. Hejl .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Lepič Jiří - JEVČÁK Martin, RYKLÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Matěj Bohůnek
Tip experta: výhra domácích

Zde tipuji výhru domácích, kteří vyhrají větším gólovým rozdílem.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - SK ZD Pojbuky | Jihočeský | Tábor

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích