Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor rozstřílel Slavii


Branky


22

V 7. zápase přivítali fotbalisté Meteoru na domácím trávníku českobudějovickou Slavii. Sešívaní, kteří se zatím velmi trápí v ofenzivě, se nedokázali prosadit ani tentokrát a z Tábora si odvezli výprask 5:0.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meteor si vytvořil dvougólový náskok

Utkání odstartovala gólovka Janošíka, který však po pěkné průnikové přihrávce od Velka nedokázal uspět. Poté mohli mít zajímavou šanci také hosté, jenomže dobrý centr z pravé strany prolétl až do autu. V 11. minutě už se domácí ujali vedení, když si centrovaný balón od Pípala našel Sedláček a chladnokrevně zakončil. Krátce na to měl možnost i hostující celek, jenomže Kindermann netrefil bránu. Hned vzápětí to na druhé straně zkoušel z vápna Široký, ale našel pouze prostor, kde stál pozorný brankář Rychlý. Ve 25. minutě rozehrál Meteor útočnou akci, na jejímž konci stál, po nadýchaném centru od Štumfola, – 2:0. Ve 30. minutě se zajímavě do balónu opřel Voldán, ale Šedivý předvedl dobrý zákrok. V závěru poločasu měl ještě velkou možnost ke skórování Janošík, ale jeho střela z vápna byla nepřesná. Poločas tak skončil 2:0 ve prospěch Meteoru.

Ve druhé půli byli hosté bez šance

V úvodu druhého poločasu postupoval sám na bránu Neruda, ale na brankáře nevyzrál. V 56. minutě však Rychlý lovil míč ze své sítě potřetí. Po centru Pípala se na zadní tyči prosadil Široký. Krátce na to měl dobrou možnost ke skórování Sedláček, ale jeho střela po zemi postrádala razanci. O pár minut později Janošík hezky prodloužil hlavou míč na Nerudu, který ale opět nepřekonal slávistického brankáře. V 66. minutě vyhrál Kollárik důležitý souboj na půlce a míč následně putoval po ose Neruda –> Hera -> Janošík a skončil až v síti – 4:0. O chvíli později se mezi střelce mohl zapsat také Hera, ale svůj nájezd nedokázal přetavit v gól. V 84. minutě už ale na tabuli svítila u skóre domácích číslice 5, protože si Nerudův pas srazil do vlastní sítě Kindermann. V závěru zápasu byly k vidění ještě tři šance. Nejprve zajímavé zakončení od hostujícího týmu, které ovšem minulo bránu a poté dvě možnosti Koláře, který ale ke své smůle nedokázal využít ani nabídku od Nerudy, ani nabídku od Kollárika.

Zápas tak skončil jasným vítězstvím domácího Meteoru, který porazil Slavii ČB v poměru 5:0 a upevnil si tak vedoucí postavení, protože většina pronásledovatelů zaváhala. Slavia se po prohře propadla na předposlední místo.

Příští týden se Meteor představí opět na svém hřišti v Čekanicích, kam zavítá Lokomotiva České Budějovice a Slavia v záchranářském souboji přivítá také na svém hřišti Nemanice.

 

Vojta Kollárik



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): Chtěli jsme s Meteorem hrát vyrovnanou partii a ukořistit nějaké body. První poločas jsme hráli poměrně dobře, vytvářeli si šance, ale domácí byli produktivnější. V druhém poločase už jsme neměli šanci, Meteor ukázal svou sílu a zaslouženě zvítězil. Musím uznat, že to byl zatím nejlepší soupeř, proti kterému jsme doposud nastoupili. Příští kolo nás čekají Nemanice, které musíme bezpodmínečně porazit.



Sestavy


FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - D. Velek [-] (46. L. Neruda [-] ) , P. Janošík [-] , J. Benedikt [-] (72. M. Kolář [-] ) , F. Široký [-] (63. M. Pecka [-] ) , V. Kollárik [-] , J. Pípal [-] , V. Sedláček [-] (58. T. Syrovátka [-] ) , F. Štrincl [-] , D. Fiala [-] , P. Štumfol [-]

SK Slavia České Budějovice
L. Rychlý [-] - K. Dvořáček [-] (62. T. Zýka [-] ) , P. Lhoták [-] , P. Kindermann [-] , T. Wejskrab [-] , J. Pinc [-] , L. Janák [-] , A. Švagr [-] , J. Voldán [-] , O. Kindermann [-] , M. Bohůnek [-] (82. P. Hajný [-] )

ŽK: 80. J. Pípal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Písek Martin - CRKVA Robert, JELÍNEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Meteor vyhraje

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Matěj Bohůnek
Tip experta: remíza

My jedeme do Tábora udělat body, sestavu bychom na to měli mít. Nečeká nás určitě nic lehkého, ale budeme se snažit lídra tabulky obrat o body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - SK ZD Pojbuky | Jihočeský | Tábor

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích