0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov doma podlehl Dačicím


Branky


15. J. Vacek , 37. J. Vacek , 56. J. Vacek , 65. R. Štolba , 71. R. Štolba
19

Mužstvo Lišova je zatím stále pod dekou, což ukazují výsledky dvou posledních kol. Nejdříve inkasovali v Bernarticích osm branek a v dalším zápase utržili na domácím hřišti pět branek od hráčů z Dačic. Do konce sezóny zbývá ještě odehrát osm kol a tak stále mají šanci se dostat zpět do formy. O to se pokusí v dalším zápase tentokrát ve Veselí a Dačice změří své síly s mužstvem z Chýnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Jiří Beneda (trenér): Máme za sebou další nepovedený zápas, tentokrát bohužel v domácím prostředí před v tomto počasí slušnou návštěvou. Celkem dobře jsme hráli jen na začátku obou poločasů, nedokázali jsme ale šance využít. Po obdržené brance jsme se již nedokázali zvednout a zápas pro nás skončil opět velkým zklamáním.

FK Dačice
Jakub Chyška: Zápas proti Lišovu jsme nezačali úplně dobře, nemohli jsme se dostat do tempa a domácí měli více ze hry, ale žádnou větší příležitost si nevytvořili. Do vedení jsme se tak dostali my, když se opět prosadil Vacek pěknou střelou z dálky. Po gólu jsme se oklepali, naše hra se trochu zvedla, do poločasu přidal druhý gól opět Vacek a do kabin jsme tak šli spokojenější my. Ve druhém poločase udělal Lišov změnu v sestavě, kdy se z brány posunul na střed zálohy Červenka a byl to právě on, který měl asi největší šanci domácích, ale z malého vápna se hlavou netrefil a tak jsme znovu udeřili my a to hned třikrát. Nejprve zkompletoval hattrick Vacek, poté se trefil dvakrát Štolba a další naše šance zůstaly nevyužity. Zbytek zápasu jsme si pohlídali a zaslouženě vyhráli bez obdrženého gólu.



Sestavy


SK Lišov
A. Červenka [-] - M. Šachl [-] , V. Leština [-] , P. Shýbal [-] , J. Hlaváč [-] (70. J. Fiktus [-] ) , J. Šachl [-] , . Průša [-] (46. V. Kotásek [-] ) , L. Pechoč [-] (46. A. Jeroušek [-] ) , D. Bouchal [-] , J. Mandík [-] (65. P. Kandl [-] ) , M. Koláček [-] (79. J. Leština [-] )

FK Dačice
J. Marek [-] - M. Šimánek [-] (88. R. Máša [-] ) , M. Moučka [-] (74. J. Vítkovský [-] ) , J. Chyška [-] , T. Zejda [-] , J. Brtník [-] , R. Štolba [-] (83. V. Leitkep [-] ) , J. Vacek [-] (68. D. Točík [-] ) , M. Distel [-] , P. Slabý [-] , V. Leitkep [-]

ŽK: 73. M. Šachl , 82. P. Shýbal , 90. D. Bouchal - 54. V. Leitkep , 57. M. Moučka , 83. J. Chyška .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - PRINZ Štěpán, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Lišov bude určitě chtít před domácím publikem napravit vysokou prohru na půdě Bernartic a také navázat na loňskou vydařenou sezónu. Ačkoliv nás čeká velký boj, věřím, že to dokážeme a odvezeme si domů tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů