Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov dostal v Bernarticích naloženo 8:1


Branky


20

Lišovu se zatím stále nedaří navázat na úspěšnou minulou sezónu, zatímco Bernarticím se daří a drží si stále příčku nejvyšší. Velkým zklamáním je rozhodně toto utkání, kdy si hosté nechali nasázet od domácích osm branek. Několik klubů v této skupině se potýká s různými problémy, ale stále mají šanci své výkony zlepšit. O to se jistě pokusí v dalším kole Lišov, který na svém hřišti přivítá velmi dobře rozjeté mužstvo z Dačic a Bernartice změří své síly na hřišti Chýnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Lišov
Aleš Červenka (hrající asistent trenéra): Po takto vysoké prohře se zápas těžko hodnotí. Věděli jsem jakou hrou se budou Bernartice doma prezentovat a byli jsme na to prakticky připraveni. Bohužel ale nic z věcí, které jsme si řekli jsme do zápasu nedokázali přenést, propadli jsme ve všech směrech, byli jsme od první minuty odevzdaní, bez zájmu a náš výkon působil chvílemi až trapně. Dostali jsme pořádnou facku a já doufám, že se z toho poučíme a podobný výkon našeho týmu se již nebude opakovat. Našim fanouškům bych se rád za celou kabinu omluvil za ostudu, kterou jsme tam předváděli a Bernarticím gratuluji k zaslouženému vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - T. Pěchota [-] (46. J. Peterka [-] ) , A. Rakovan [-] , V. Ťupa [-] , P. Brož [-] , V. Šťástka [-] , D. Novák [-] (65. D. Smrčina [-] ) , K. Süsmelich [-] , Š. Král [-] (79. J. Suchan [-] ) , V. Charypar [-] , J. Novák [-]

SK Lišov
M. Maršán [-] - V. Leština [-] , M. Klabouch [-] (46. . Průša [-] ) , J. Šachl [-] , L. Pechoč [-] (82. M. Formánek [-] ) , D. Bouchal [-] , M. Faktor [-] (46. P. Vávra [-] ) , J. Kovačič [-] (65. J. Fiktus [-] ) , A. Červenka [-] , P. Kandl [-] (46. A. Jeroušek [-] ) , P. Shýbal [-]

ŽK: 85. K. Süsmelich - 72. V. Leština .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: Průchová Nikola - TAUBER Lukáš, STUDENÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Martin Kelbler
Tip experta: remíza

Pro mě velká neznámá, tudíž si tipnu dělbu bodů.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích