Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice přerušily Lokomotivě ČB sérii výher


Branky


21

Dačice odčinily minulou prohru vítězstvím na domácí půdě, kde porazily mužstvo Lokomotivy ČB 5:2. O výhru domácích se postaral především Robin Štolba svým hattrickem a dvěma asistencemi. Momentálně opanuje první příčku nejlepšího střelce s počtem šesti branek, stejný počet má i bernartický Rakovan. Horní část tabulky je velmi vyrovnaná, pro týmy to bude boj o každý bod. V dalším kole se Dačice vypraví do Lišova, kterému se zatím příliš nedaří a Lokomotiva bude hostit mužstvo z Veselí nad Lužnicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Jakub Chyška: Do zápasu proti dosud neporažené Lokomotivě jsme vstoupili aktivně a hned v úvodu se díky dvěma rychlým gólům Štolby dostali do vedení. Poté naše tempo lehce opadlo a hosté se dostali do tempa, vytvořili si několik příležitostí, ale byli jsme to znovu my, kdo skóroval, když se po rychlém protiútoku trefil Vacek. Do přestávky ještě stihl završit hattrick Štolba a poločasový výsledek byl jednoznačný. Druhý poločas začal prakticky stejně, jako ten první, když se hned po třech minutách trefil podruhé v zápase Vacek, kterému na oba góly nahrával Robin Štolba, byl tak u všech našich vstřelených gólů. Zápas jsme měli plně pod kontrolou až do nějaké 75. minuty, kdy jsme začali kupit chybu za chybou a dvakrát zbytečně inkasovali. Byla to zbytečná kaňka na závěr vydařeného zápasu. Nezbývá nic jiného, než se ze závěru poučit a příště se těchto chyb vyvarovat.




Sestavy


FK Dačice
J. Marek [-] - J. Chyška [-] , T. Zejda [-] (87. R. Máša [-] ) , J. Brtník [-] , M. Votava [-] , R. Štolba [-] (57. M. Šimánek [-] ) , J. Vacek [-] (77. M. Diviš [-] ) , M. Distel [-] (77. J. Vítkovský [-] ) , R. Přikryl [-] (37. M. Moučka [-] ) , P. Slabý [-] , V. Leitkep [-]

TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - F. Hajný [-] , V. Wimmer [-] , O. Hladík [-] , M. Ayeb [-] (64. O. Martínek [-] ) , S. Nechuta [-] , J. Růžička [-] (55. V. Mareš [-] ) , J. Janů [-] , O. Šnedorfer [-] , M. Wenzl [-] , J. Wenzl [-]

ŽK: 88. R. Máša - 44. J. Růžička , 57. S. Nechuta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kříž Karel - KŘÍŽ Karel, FILÍPEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Martin Kelbler
Tip experta: výhra domácích

Za mě utkání kola. Věřím klukům z Dačic, že udolají těžkého soupeře a všechny body zůstanou doma!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů