1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia opět bez bodu


Branky


20

K zápasu do Kovářova přijela budějovická Slavie, která měla na kontě nula bodů, zatímco domácí přivezli v minulém kole body z Veselí. Po předchozích vzájemných duelech obou mužstev se čekal útočný fotbal se spoustou branek. Útočný fotbal se servíroval, brankáři však své svatyně velmi dobře bránili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka, která padla v první půli rozhodla zápas

Hostující Maruška reflexivně vychytal tečovaný trestný kop a spoustu dalších zakončení ze strany domácích. Ve 21. minutě si však vybral slabší chvilku, když propustil za svá záda střelu ze 30ti metrů, kterou vyslal domácí kapitán Jarošík. Hosté hrozili zejména z levé strany, odkud posílali nebezpečné míče do vápna. Největší šanci si vytvořili na konci poločasu, kdy reflexivně vychytal Hosnedla domácí gólman Baštýř.

Ani v přesilovce nedokázali hosté skórovat

Druhý poločas přinesl o poznání méně fotbalové krásy, zato o to více emocí na hřišti. Okolo 60. minuty nádherně vytěsnil Baštýř trestný kop mířící do šibenice. Poté dostal domáci stoper Zítek poněkud přísnou červenou kartu. Podráždění domácí se vehementně domáhali odvolání, což se nestalo a hra byla několik minut přerušena. Hra se v následujících momentech velmi kouskovala a šance byly na obou stranách. V 90. minutě navíc viděl další červenou kartu domácí hráč, který po obdržené žluté kartě zbytečně strčil do rozhodčího, který mu následně udělil druhou a tím pádem i červenou kartu. Hosté však dvojitou přesilovku nedokázali využít a stále v nové sezóně nevstřelili branku. Domácí sice zvítězili, ale po dvou červených kartách je to přislo velmi draho. V dalším kole se pokusí Slavia bodovat v Jistebnici a Kovářov čeká nováček Mladá Vožice.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): Ani po zlepšeném výkonu oproti předchozím zápasům jsme nedokázali získat vytoužené body. Nedokážeme se dostat do nebezpečných situací před brankou a jakkoliv vsítit branku. Navíc pokaždé uděláme chybu a inkasujeme. Hlavu nevěšíme a zkusíme to zase v dalším kole doma proti Jistebnici.



Sestavy


TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - T. Kukučka [-] , M. Brůžek [-] , L. Holub [-] , M. Zítek [-] , J. Hrdlička [-] , L. Rak [-] , P. Jarošík [-] , M. Suchan [-] , M. Kvasnička [-] , T. Janeček [-]

SK Slavia České Budějovice
D. Maruška [-] - P. Hajný [-] , M. Hosnedl [-] , P. Mrzena [-] , K. Dvořáček [-] , J. Pinc [-] , A. Cihlář [-] , L. Janák [-] , J. Voldán [-] , M. Bohůnek [-] , J. Hromádka [-]

ŽK: 16. M. Brůžek , 30. T. Kukučka , 39. M. Suchan , 76. V. Baštýř , 94. L. Holub - 45. M. Bohůnek , 48. A. Cihlář , 69. J. Voldán , 78. T. Zýka . ČK: 74. M. Zítek , 94. L. Holub .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Brych Jiří - MRÁZ Roman, NOVÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Pavel Hořčička
Tip experta: výhra domácích

Kovářov si po úvodním zaváhání druhý zápas nenechal utéct, zatímco Slavii se příliš nedaří. Věřím, že Kovářov tento zápas zvládne za 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích